Επιδρομή κουκουλοφόρων με σφυριά στη Βαλαωρίτου για τον Κουφοντίνα
Ομάδα περίπου είκοσι ατόμων τα έκανε γυαλιά - καρφιά σε καταστήματα στην οδό Βαλαωρίτου και τη Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας - «Παρέμβαση» υπέρ της άδειας στον Κουφοντίνα - Καταστροφές στην Ακαδημίας και την Ομήρου
Καταδρομική επίθεση με σφυριά στην οδό Βαλαωρίτου και την Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας έκανε πριν από λίγο ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα, ενώ φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές επιλεκτικά σε καταστήματα με είδη διεθνών οίκων, αλλά και υποκαταστήματα τραπεζών. Ακολούθησαν επιθέσεις και ζημιές σε τράπεζες και καταστήματα στην οδό Ακαδημίας και στην Ομήρου.
Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ Θάνος Πλεύρης, αλλά και ο δημοσιογράφος Μάνος Πιτσιδιανάκης που παραχώρησε φωτογραφίες στο protothema.gr, ενώ επί τόπου βρέθηκε και η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν τρικάκια με τα οποία ζητούν την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο στη χορήγηση αδειών στους κρατούμενους. Αυτή την ώρα επικρατεί εκνευρισμός μεταξύ των καταστηματαρχών που είδαν τις περιουσίες τους να υφίστανται μεγάλες ζημιές, ενώ πανικός επικράτησε και μεταξύ των πολιτών που βρίσκοντα στο σημείο, αφού εκείνη την ώρα τα καταστήματα ήταν ανοιχτά.
Οι άνθρωποι άρχισαν πανικόβλητοι να κατεβάζουν τα ρολά να προστατευθούν και να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους, επικράτησε πανικός. Ολα έγιναν μέσα σε 3- 4 λεπτά, λέει ο κ.Πλεύρης.
Κλείσιμο
Η Αθήνα είναι ανοχύρωτη πόλη, όπου ομάδες βανδάλων μπορούν να τρομοκρατούν πολίτες και να καταστρέφουν, σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ρωτούσαν τουρίστες τί είχε συμβεί. "Τί να εξηγήσεις; Οτι μπορούν να καταστρέφουν ανενόχλητοι;" αναρωτήθηκε.
Τον πανικό που επικράτησε την ώρα της επιδρομής περιγράφει εργαζόμενος στην Βουκουρεστίου
Νομίζαμε ότι έπεφταν πυροβολισμοί λέει η αυτόπτης μάρτυρας
«Η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική τρομοκρατία«, έγραφαν τα τρικακια που πέταξαν οι κουκουλοφόροι.
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.