Πρώην δήμαρχος στόχος ζωοκλεφτών στην Κρήτη

Πρώην δήμαρχος στόχος ζωοκλεφτών στην Κρήτη

Ο άλλοτε δημοτικός άρχοντας διατηρούσε ένα μικρό αριθμό αιγοπροβάτων στην περιοχή των Καψάλων

zoo12
Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά ζωοκλοπής εν όψει του Πάσχα στην Κρήτη, καθώς επιτήδειοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν τον οβελία τους από ξένα κοπάδια ή και να τα αρπάξουν ολόκληρα για να τα πουλήσουν! Τελευταίο θύμα των ζωοκλεφτών ήταν ο πρώην Δήμαρχος Βιάννου, Μανώλης Κλαδάκης.

Ο άλλοτε δημοτικός άρχοντας διατηρούσε ένα μικρό αριθμό αιγοπροβάτων στην περιοχή των Καψάλων, για τις ανάγκες της οικογένειάς του και των παιδιών του, αλλά πριν από λίγες μέρες έκαναν… φτερά. Και δεν ήταν τα μόνα, καθώς το αστυνομικό τμήμα Αστερουσίων διενεργεί ακόμη έρευνες για δυο πολύ μεγαλύτερες ζωοκλοπές.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων είχαν κλαπεί 200 πρόβατα από ένα μαντρί στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Στερνών της ανατολικής Μεσαράς όπου οι δράστες… άφησαν τρία πρόβατα στον κτηνοτρόφο, ενώ τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης είχαν κλαπεί άλλα 120 αρνιά από ένα ποιμνιοστάσιο στην περιοχή του Αχεντριά. Και οι δυο υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες.

*** Ζωοκλοπές, όμως, γίνονται και στην Αιτωλοακαρνανία. Τη Μ. Πέμπτη, δύο κτηνοτρόφοι από την περιοχή της Αλυζίας Ξηρομέρου κατήγγειλαν ότι άγνωστοι έκλεψαν από τα κοπάδια τους οκτώ και τέσσερα πρόβατα αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης