Τούρκος εισέβαλε στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας
Είναι η δεύτερη φορά που το ίδιο πρόσωπο καταφέρνει να μπει στην πρεσβεία των ΗΠΑ- Υποστηρίζει ότι θέλει να ζητήσει πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ
Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Εισβολή Τούρκου υπηκόου για δεύτερη φορά μέσα σε δυόμισι μήνες, στο “φρούριο” της αμερικανικής πρεσβείας. Ο 35χρονος κατάφερε αργά το βράδυ να σπάσει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, να πηδήξει τη μάντρα και να μπει στην πρεσβεία. Εκεί, τον βρήκαν κρυμμένο οι άνδρες της ασφάλειας, τον ακινητοποίησαν και αφού ειδοποίησαν την Αστυνομία συνελήφθη.
Η πρώτη φορά που ο Τούρκος εισέβαλε στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν στις 3 το μεσημέρι της 20ης Φεβρουαρίου. Τότε είχε συλληφθεί και πάλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα λέγοντας ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να ζητήσει πολιτικό άσυλο.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.