Νέες κατολισθήσεις στο Πλωμάρι: Βράχοι έπεσαν στα σπίτια κι έβγαλαν τους κατοίκους στους δρόμους!

katolisthiseis-vraxon-plomari

Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή και θύματα - Περίπου τα μεσάνυχτα έγινε η νέα κατολίσθηση 

Έχουν περάσει περισσότερο από τέσσερις μήνες από τότε που στο Πλωμάρι έγιναν οι κατολισθήσεις των βράχων, οι οποίοι προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές σε σπίτια, αποθήκες και άλλα κτίρια, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε τουλάχιστον θύματα, αφού οι βράχοι σταμάτησαν στην κυριολεξία δίπλα από τα κρεβάτια ανύποπτων κατοίκων που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.

Γύρω στα μεσάνυχτα απόψε μία δυνατή βοή και ένας δυνατός θόρυβος ξύπνησε και πάλι τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους και έντρομοι είδαν και πάλι τους βράχους να έχουν ξεκολλήσει και να έχουν πέσει δίπλα από τα σπίτια τους.

Ευτυχώς και πάλι δεν είχαμε θύματα.

katolisthiseis-vraxon-plomari-dyo
katolisthiseis-vraxon-plomari


Ωστόσο οι κάτοικοι φωνάζουν συνεχώς ότι από τότε που έπεσαν οι βράχοι δεν έχει γίνει καμία εργασία από κάποιον φορέα με αποτέλεσμα να κρέμονται στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια τους.

Ήδη έχουν εξουσιοδοτήσει δικηγόρο προκειμένου να υποβάλει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.


Πηγή: lesvosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Απορία

Βρε παιδιά συγχωρέστε με άλλα αφού βλέπεις αυτούς τους τεράστιους βράχους να κρέμονται στην κυριολεξία στον αέρα και πας και χτίζεις ακριβώς από κάτω πως γίνεται????

Γιάννης Γ

Απλά και μόνο επειδή ο καθένας απο αυτούς που πήγαν και έκτισαν εκει κάτω απο τους επι κρεμάμενους βράχους στο κεφάλι τους ειναι ο καθείς εξ αυτών ο επονομαζόμενος και ως << ο πανέξυπνος λεβεντομ@λ@κ@ς Ελληνας>> "όνομα και πράγμα" με ολη την σημασία της λέξης.

Πρooδευτικός αvτιρατσιστήs του τόξoυ φιλελές

Οι πρόσφυγες να μην έπαθαν κάτι και για τους Έλληνες δεν μας πολυνοιάζει!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης