Συλλήψεις ανηλίκων και μη για κλοπή χαλκού

Συλλήψεις ανηλίκων και μη για κλοπή χαλκού

Μια πενταμελής  συμμορία νεαρών, στην οποία συμμετείχαν  και τρία ανήλικα αγόρια 14, 15 και  16 χρόνων, έκανε οργανωμένη… εισβολή  στις εγκαταστάσεις ενός σε εργοστασίου κατασκευής χαλκοσωλήνων που βρίσκεται στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου ...

Συλλήψεις ανηλίκων και μη για κλοπή χαλκού
Μια πενταμελής  συμμορία νεαρών, στην οποία συμμετείχαν  και τρία ανήλικα αγόρια 14, 15 και  16 χρόνων, έκανε οργανωμένη… εισβολή  στις εγκαταστάσεις ενός σε εργοστασίου κατασκευής χαλκοσωλήνων που βρίσκεται στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου. Οι νεαροί δράστες κατάφεραν να κλέψουν δυόμισι τόνους (!) χαλκού, πριν πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας!

Οι νεαροί, που είναι ηλικίας από 14 έως 27 χρόνων, κατάφεραν να παραβιάσουν την περίφραξη και να εισβάλουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στον χώρο της παραγωγής του εργοστασίου, από τον οποίο έκλεψαν μεγάλες ποσότητες χαλκού συνολικού βάρους 2,5 τόνων! Φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε δύο φορτηγά που είχαν φέρει μαζί τους και έφυγαν.

Όμως, κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους του εργοστασίου οι οποίοι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που έστησαν μπλόκα στους δρόμους. Τα φορτηγά των δραστών εντοπίστηκαν στο 8ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδό Βόλου – Λάρισας όπου εγκλωβίστηκαν και οι πέντε νεαροί συνελήφθησαν. Τώρα, εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης