Ένας ειδικός φρουρός ηλικίας περίπου 30 ετών που υπηρετεί στο ΑΤ Εξαρχείων φαίνεται να είναι ο βασικός ύποπτος του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την αρπαγή των δύο όπλων από το τμήμα.
Ο συγκεκριμένος ήταν σε 24μηνη διαθεσιμότητα καθώς είχε περάσει από δικαστήριο για ληστείες τις οποίες έκανε καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών.
Η διαθεσιμότητα του εν λόγω ειδικού φρουρού έχει λήξει και είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό στο ΑΤ Εξαρχείων όπου υπηρετεί χωρίς να φέρει οπλισμό ενώ εκκρεμμεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το ερώτημα της απόταξης.
Οι αστυνομικοίτου Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κάνει έρευνα και στο σπίτι του ειδικού φρουρού αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάτι και αυτο που εκτιμούν είναι ότι ο συγκεκριεμένος πήρε τα όπλα και τα πούλησε στη «μαύρη αγορά» για να εξασφαλίσει τη δόση του.
Μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο η «δουλειά» να έγινε από κάποιον άλλο αστυνομικό μέσα στο ΑΤ Εξαρχείων που γνώριζε το παρελθόν του 30χρονου και άρπαξε τα όπλα προκειμένου να στραφούν όλες οι υποψίφες σε αυτόν.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»