Με κίνδυνο να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα ψάρευαν παράνομα δυο Έλληνες στο φράγμα του Ιλαρίωνα στην περιοχή Παναγία των Γρεβενών, έχοντας μάλιστα ρίξει στα νερά της λίμνης μια βάρκα με μηχανή!
Οι αστυνομικοί του τμήματος Δεσκάτης που περιπολούσαν κατά μήκος του ποταμού Αλιάκμονα το απόγευμα του Σαββάτου, εντόπισαν τους λαθραλιείς ηλικίας 30 και 63 χρόνων και τους υποχρέωσαν να βγουν στην όχθη, καθώς θα κινδύνευαν από τα ορμητικά νερά σε περίπτωση που θα άνοιγαν οι εκχειλιστές.
Εκεί τους συνέλαβαν και στην κατοχή τους βρήκαν 23 κιλά αλιεύματα. Μαζί με τα ψάρια κατασχέθηκαν η βάρκα με τη μηχανή της και τα δίχτυα μήκους 100 μέτρων που είχαν απλώσει οι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών κατηγορούμενοι για παράνομη αλιεία.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.