Έριξαν πάλι ναφθαλίνη στο 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου

19-7

Ρίψη ναφθαλίνης στην εν λόγω σχολική μονάδα είχε σημειωθεί και στις 8 Οκτωβρίου

Νέο κρούσμα ρίψης ναφθαλίνης σημειώθηκε σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου, που βρίσκεται δίπλα από το δημοτικό πάρκο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ποσότητα ναφθαλίνης που έριξαν άγνωστοι στο σχολικό συγκρότημα ήταν μεγάλη και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να μην γίνουν μαθήματα για λόγους ασφαλείας.

Η μυρωδιά στο σχολείο είναι αποπνικτική, ενώ από τη διεύθυνση ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από την διεύθυνση του σχολείου.

Θυμίζουμε πως ρίψη ναφθαλίνης στην εν λόγω σχολική μονάδα είχε σημειωθεί και στις 8 Οκτωβρίου, τότε όμως τα μαθήματα είχαν πραγματοποιηθεί κανονικά.

Πηγή: sinidisi.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Θάνος

Να θεσμοθετηθούν ΑΜΕΣΑ τα αναγκαία για την τοποθέτηση καμερών που θα λειτουργούν εκτός ωραρίου λειτουργίας.μια δύο φορές θα πιάσουν για φθορές τις οποίες ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ από την τσέπη τους ( απευθείας στο δημόσιο ταμείο)

...

Ωραίο σχολείο πάντως: Σύγχρονο, καθαρό και ασφαλές. Πραγματικά τώρα, κάτι παρακμιακές φυλακές στο Σουδάν ή την Σομαλία είναι σε καλύτερη κατάσταση. Σε αυτό το εξάμβλωμα πάνε μαθητές και κάνουν μάθημα, εν έτει 2018; Αν είναι δυνατόν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lefed-1

Την επιτυχία της ελληνικής αποστολής κάνει μεγαλύτερη το γεγονός ότι στην άσκηση παίρνουν μέρος επαγγελματίες των επίλεκτων σωμάτων του στρατού με μέσο όρο ηλικίας σαφώς πολύ μικρότερο από αυτό των 40 χρόνων των μελών της ΛΕΦΕΔ

7