Ο πανικός που επικράτησε τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεσημε βόμβες μολότοφ το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Ομονοίας, αποτυπώνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το «protothema.gr».
Από τις βόμβες μολότοφ η είσοδος του κτιρίου έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. «Θα σας σκοτώσουμε! Σήμερα θα πεθάνετε», φώναζαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες την ώρα που έκαναν την επίθεση με τις μολότοφ.
Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.