Είχε και στο σπίτι του κλεμμένα φάρμακα ο γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Είχε και στο σπίτι του κλεμμένα φάρμακα ο γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Ο γιατρός συνελήφθη για υπεξαίρεση φαρμάκων από το νοσοκομείο Μεσολογγίου – Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φαρμακαποθήκη

nosokomeio_mesologgiou
Κανονική... λεηλασία φαίνεται πως έκανε στις αποθήκες ιατρικού υλικού του νοσοκομείου Μεσολογγίου ο 60χρονος γιατρός που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης με το Ι.Χ. του γεμάτο ναρκωτικά φάρμακα και αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες. Ακόμη και το σπίτι του είχε μετατρέψει σε... φαρμακαποθήκη, όπου βρέθηκαν και κλεμμένα συνταγολόγια με σφραγίδα του νοσοκομείου!

Ο γιατρός βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο έρευνας για συμμετοχή του σε κύκλωμα που χορηγούσε ναρκωτικά φάρμακα σε χρήστες με πλαστές συνταγές και εξετάζεται αν διέθετε συνεργούς μέσα στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν ή και εκτός αυτού. Ο ίδιος, πάντως, κρατάει κλειστό το στόμα του και δεν αποκαλύπτει για ποιους προορίζονταν όσα βρέθηκαν στην κατοχή του.

Η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς τη Ασφαλείας στο σπίτι του, έφερε στο φως 254 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια, 11 έμπλαστρα με ναρκωτική δραστική ουσία, 12 συσκευασίες με εξαρτήματα ορών, 38 κουτιά με παραφαρμακευτικά σκευάσματα πολλά από τα οποία έφεραν την ένδειξη «ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ» με κόκκινο και μαύρο μελάνι, ενώ κατασχέθηκαν 29 λευκές σελίδες Α4 με εντυπώματα της στρογγυλής σφραγίδας του νοσοκομείου, η οποία είχε βρεθεί στην κατοχή του όταν συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε πέσει σε μπλόκο ελέγχων του μικτού συνεργείου ελέγχων της Αστυνομίας και στο όχημα που οδηγούσε, εκτός από την σφραγίδα, είχαν βρεθεί 186 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια, 15 έμπλαστρα και 59 αμπούλες με ναρκωτική δραστική ουσία, ένα συνταγολόγιο για δίγραμμες ειδικές συνταγές ναρκωτικών με στοιχεία του νοσοκομείου, άλλο ένα συνταγολόγιο μονής διαγράμμισης του ίδιου νοσοκομείου, ένας ηλεκτρονικός καρδιογράφος, σύριγγες, γάζες, πεταλούδες και άλλο νοσοκομειακό υλικό.

Ο γιατρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και, αφού ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Παράλληλα, οι αστυνομικοί ξεψαχνίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του για να εντοπίσουν «μαύρο» χρήμα από την πώληση των ειδών που έκλεβε.





farmaka_mesologgi
farmaka_mesologgi1
farmaka_mesologgi2
farmaka_mesologgi3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης