Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Την αρχική καταγγελία έκανε η 13χρονη κόρη του 37χρονου, το Σάββατο - Η 15χρονη αδερφή της κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος είχε προσεγγίσει κι αυτήν ερωτικά

aselgeia
Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, κι ενώ βρίσκοταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους στην περιοχή της Τούμπας, ο 37χρονος την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Επίσης, ανέφερε ότι το ίδιο έπραξε και παλαιότερα κατά το 2017.

Επίσης, η 15χρονη αδερφή της κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος είχε προσεγγίσει κι αυτήν ερωτικά. Ο συλληφθείς προέβαινε κατ’ επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία σε βάρος των δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο 37χρονος αντιμετωπίζει  σημαντικά προβλήματα όρασης. Ο κατηγορούμενος αρνείται όσα υποστήριξε η κόρη του, λέγοντας στους αστυνομικούς πως η μικρή το έκανε επειδή την περιόρισε στις εξόδους της, ενώ η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τη Δικαιοσύνη.

Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στον εισαγγελέα καθώς αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια του, ειδικά στο σκοτάδι δεν βλέπει καθόλου. Σύμφωνα με την αστυνομία την καταγγελία έκανε η 13χρονη κόρη του, που πήγε στο τμήμα το Σάββατο συνοδευόμενη από την 15χρονη αδερφή της. Υποστήριξε ότι ο πατέρας της ασέλγησε πάνω της. Τα όσα είπε η 13χρονη ενισχύθηκαν και από την 15χρονη η οποία είπε πως και η ίδια δέχτηκε ερωτικές «επιθέσεις» από τον πατέρα της στο παρελθόν. Ακόμη ανέφεραν ότι διαρκώς πέφτουν θύματα λεκτικής και σωματικής βίας, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Η υπόθεση είναι περίεργη, καθώς από την εξέταση της 13χρονης στον ιατροδικαστή τα ευρήματα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επιβεβαιώνουν εργαστηριακά την καταγγελλόμενη ασέλγεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνέβη. Από την άλλη, η 15χρονη κόρη του 37χρονου στο παρελθόν, πηγές ανέφεραν ότι είχε καταγγείλει και εκείνη τον πατέρα της, όμως στη συνέχεια απέσυρε την καταγγελία λέγοντας πως ήταν ψεύτικη.

Κλείσιμο
Οι δύο ανήλικες μένουν μόνες με τον πατέρα τους, ο οποίος έχει χωρίσει με τη σύζυγό του και πήρε και την επιμέλεια ανατροφής των παιδιών του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης