Διαδήλωση για τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι: Βρείτε τον δολοφόνο του παιδιού μας, φωνάζουν οι γονείς

Διαδήλωση για τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι: Βρείτε τον δολοφόνο του παιδιού μας, φωνάζουν οι γονείς

Κάτοικοι του δήμου και οι γονείς ζητούσαν να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους και να γίνουν πράξη οι περυσινές δεσμεύσεις - Πυροβολισμοί, ναρκωτικά και ανομία στην ημερήσια διάταξη

menidi0
Με σύνθημα «Μην πυροβολείτε το μέλλον μας» κάτοικοι του δήμου Αχαρνών τίμησαν τον ένα χρόνο από τον θάνατο του 11χρόνου Μάριου ο οποίος σαν σήμερα έπεφτε νεκρός χτυπημένος από σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σχολείο του.

Οι γονείς του μικρού Μάριου, οι οποίοι ήρθαν και συμμετείχαν στην συγκέντρωση, ζητούσαν μαζί με τους υπόλοιπους να βρουν τον δολοφόνο του ανηλίκου παιδιού.

Οι κάτοικοι, μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογράμμισαν πως οι περσινές δεσμεύσεις έμειναν στα λόγια, καθώς ούτε τα ναρκωτικά μειώθηκαν, αλλά ούτε και οι πυροβολισμοί.

Πατέρας μικρού Μάριου



Κλείσιμο
IMG 3469






IMG 3423


Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση τους τονίζουν: «Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο Παρασκευή 8 Ιούνη από τον άδικο χαμό του μαθητή Μάριου Δημητρίου Σουλούκου στο προαύλιο χώρο του σχολείου του όταν «αδέσποτη» σφαίρα τον τραυμάτισε θανάσιμα και στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθε συγκέντρωση κατοίκων έξω από το γήπεδο του Αχαρναϊκού και θα ακολουθήσει πορεία με τελικό προορισμό το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Ένας χρόνος πέρασε από όταν με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός ορισμένοι ξύπνησαν από τον λήθαργο και υποσχέθηκαν αληθινή αστυνόμευση και ασφάλεια για τους πολίτες των Αχαρνών αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Ένας χρόνος περασε από την ευρεία συσκεψη του Δήμου Αχαρνων και του Υπουργείου Προστασιας του Πολιτη για την αντιμετωπιση της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των πολιτων.


IMG 3424


Ένας χρόνος από όταν διαβεβαίωναν μέσω βαρύτατων δηλώσεων ότι όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουν και ότι είναι δίπλα στον πολίτη και στον απλό αστυνομικό.

Σήμερα λοιπόν εμείς οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής μη μπορώντας να αντέξουμε άλλο πλέον τον εμπαιγμό, δηλώνουμε ευθέως ότι όλα όσα υπέγραψαν και υποσχέθηκαν είναι λόγια και μόνο λόγια τίποτε παραπάνω. Γιατί;

Πρώτον γιατί καθημερινά συνεχίζουν να παίρνουν αστυνομικούς από την Δυτική Αττική για εκτέλεση υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας, για φύλαξη υψηλών προσώπων και υποτιθέμενων στόχων αφήνοντας έτσι την Δυτική Αττική έρμαιο στους κακοποιούς.



IMG 3434


Δεύτερον γιατί τα τμήματα ασφαλείας κλείνουν μετά τις 10 το βράδυ λόγω έλλειψης προσωπικού (για όποιον δεν κατάλαβε, κατεβάζουν τα ρολά).

Τρίτον γιατί για να επισκευαστούν τα περιπολικά, ικετεύουμε πολίτες και μέχρι κάποιος να βρεθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, τα περιπολικά παραμένουν σε πλήρη ακινητοποίηση.

Τέταρτον γιατί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών σε σχέση με πέρσι, ένα χρόνο ακριβώς, έχει λιγότερους τέσσερις αστυνομικούς (Προφανώς συνδέεται με το μνημόνιο που υπέγραψε ο Δήμος με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…!!!).
Αν νομίζουν ορισμένοι ότι μπορούν να αδιαφορούν ή ακόμα χειρότερο να παίζουν με τις ζωές αστυνομικών και πολιτών πλανώνται πλάνην οικτρά.

Η Ένωση μας θα αποστείλει όλα τα στοιχεία στον κ. Εισαγγελέα και ας κρίνει αυτός εάν κάποιοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται, διαπράττουν αδικήματα όπως ίσως της παράβασης καθήκοντος, έτσι ώστε να αναλάβουν και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον και αν βρίσκονται.
Αν όχι τώρα ;;; πότε;».



IMG 3466



menidi1



menidi2




menidi3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης