Φραγκούλης Φράγκος στο ΘΕΜΑ 104,6 για Κοτζιά: Ο ναρκισισμός δεν είναι το καλύτερο όταν χειρίζεσαι τα εθνικά θέματα

fragos-fragoulis-thme

«Να τη χαίρονται τη συμφωνία αυτοί που δεν τολμούν την να πάνε στο λαό»

Σκληρή κριτική στο Νίκο Κοτζιά άσκησε ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών στην ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας.

«Ύμνησε τη συμφωνία με τον Ντιμιτρόφ και την Αλβανία που αγνοούμε και εμείς ως πολίτες και τα κόμματα. Τον άκουσα να επαινεί τον πρωθυπουργό και τον ίδιο και να μην επιτρέπει να ακουστεί η αντίθετη άποψη για να μην διακοπεί ο μονόλογός του. Ο ναρκισισμός όταν χειρίζεσαι τα εθνικά θέματα δεν είναι το καλύτερο» είπε ο κ. Φράγκος.

Ο στρατηγός, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι «με τρομάζει τυχόν σαλαμοποίηση της συμφωνίας».

Παράλληλα ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα όπως συμβαίνει για τα σοβαρά θέματα στην Ελβετία. «Κσι επειδή ο Καποδίστριας έστησε αυτή τη χώρα θα θυμίσω τι είπε: ο φιληκοος στους ξένους είναι προδότης, εγώ δεν θα πω προδότης, θα πω κακός ακροατής».

Όπως τόνισε «το θέμα είναι σημαντικό και δεν αφορά μόνο τους σημερινούς Έλληνες και τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας τη στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο στρατηγός Φράγκος είπε ότι «το λεβέντικο είναι διαφωνείς και ρίχνεις την κυβέρνηση».

«Να τη χαίρονται τη συμφωνία αυτοί που δεν τολμούν την να πάνε στο λαό» κατέληξε ο Φραγκούλης Φράγκος.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (27)

Άρης

"όλα τάχε η Μαριωρή, της έλειπ' ο Φραγκούλης" (λαϊκή παροιμία)

Γιώργος σχ

Αν φτιάξει κόμμα στην χειρότερη περίπτωση θα μπει απλώς στην βουλή. Ας μην περιμένει άλλο. Δεν θέλουμε χρυσαυγες, βελόπουλους, καρατζαφέρηδες, αν το αποφασίσει θα εκλεγεί πανηγυρικά. Αρκεί να το αποφασίσει. Η ιδανικότερη βέβαια περίπτωση θα ήταν ο sir Βασίλειος Μαρκεζίνης και ηλικιακά είναι όσο ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1992 όντως πρωθυπουργός Καιρός είναι να το πάρει απόφαση, αυτός δεν θα μπει απλώς στην βουλή αλλά θα εκλεγεί πρωθυπουργός με τα τσαρούχια που λέμε...

Προχώρα-Προχώρα σε θέλει όλη Χώρα

Στρατηγέ προχώρα και φάτους όλους.... με όσους έχω μιλήσει από τον κύκλο μου σε περιμένουν πως και πως, είναι ευκαιρία οι εκλογές που θα γίνουν θα διεξαχθούν με απλή αναλογική, ευκαιρίαρα Στρατηγέ, γίνε ο νέος Παπάγος...!

Ένας πατριώτης

Όχι! Να μην κατεβεί. Θα κόψει ψήφους από το πατριωτικό μας κόμμα αν κατεβεί στις εκλογές,.

Στρατηγε!

Οσο πιο πολλα υβριστικα σχολια εδω μεσα, τοσο το καλυτερο. Δεν θα εβριζαν ποτε καποιον που δεν τους ποναει.

Κουλικός πρooδευτικός αvτιρατσιστήs του τόξoυ φιλελές #metonkyriako

Άσε ρε βαψομαλλιά Φραγκούλη!

Δημήτρης

Αισθάνομαι αηδία για δυο πράγματα: 1. Αν κυβερνούσε η δεξιά και συζητούσε σύνθετη ονομασία-όπως και έγινε το 2008,- δεν θα κουνιόταν φύλλο. και 2. Έρμη Ν.Δ., μόλις πέρυσι στο θάνατο του επίτιμου δεν διακήρυττες σε όλους τους τόνους ότι είναι ο μόνος πολιτικός που δικαιώθηκε εν ζωή, υπονοώντας μεταξύ των άλλων και το σκοπιανό; Γιατί πράγματι εκεί δικαιώθηκε και ελάχιστοι γραφικοί το αμφισβητούν. Πώς λοιπόν τώρα λες μακακίες, όχι μόνο εναντίον του τότε πρωθυπουργού, αλλά και εναντίον του άλλου το 2008 που σωφρόνως σκεπτόμενος είχε θέσει σωστά το θέμα, που πάνω στις ίδιες αρχές προχωρούν κι αυτοί σήμερα. Και βρίσκονται σήμερα κάποιοι γραφικοί καιροσκόποι που άλλος θέλει κόμμα, άλλος το μεγάλο Δήμο και παρασύρουν τον αγνό -πατριωτικά- λαό σε συγκεντρώσεις για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν ελένη. Πολιτικοί, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ αυτό που είναι για το συμφέρον του έθνους.

μακιςςς

για να το πούμε με απλά λόγια: οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιθυμούν να πουλήσουν τη Μακεδονία για να πάρουν πέντε ψίχουλα στο χρέος ώστε να μπορέσουν να δώσουν μποναμά τα Χριστούγεννα και να πάνε σε εκλογές. Αυτό είναι όλο.

Ο σανός ΔΕΝ είναι superfood

Ότι πεις Κικίλια ...

458

Και όλα τα κόμματα στην βουλή την εχουν πουλημένη την Μακεδονία. Κα εμείς ως λαός εφόσον αποδεχτήκαμε το ΠΓΔΜ που περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Εγέρθητουου ρε ψωνάρα !!!!!

Φραγκούλης Φράγκος : Ο ναρκισισμός δεν είναι το καλύτερο όταν χειρίζεσαι τα εθνικά θέματα. Είπε ο στρατόγκαυλος που μετα το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης όπου ήταν κεντρικό ομολιτής, ονειρευόταν δικό του κόμμα και πρωθυπουργίες. Άλλος ένας εθνικιστής πατριδοκάπιλος είναι και τίποτα άλλο.

Γιώργης

Άντε να το πω κάπως αλλιώς μήπως και το κατανοήσουν οι εδώ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. (Αν και αμφιβάλλω. Διότι η εντολή από την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ οργάνωση είναι "να κάνουμε "πολιτικό" ΠΑΙΓΝΙΔΙ με το Σκοπιανό και να εκμεταλλευτούμε ορισμένους γραφικούς και χαζούς". Λοιπόν: Η διαπραγμάτευση που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ της συμφωνίας που ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ έκανε η ΔΕΞΙΑ σαν ύστατη προσπάθεια στον ΟΗΕ ώστε να αποτραπεί ώστε μετά από ΟΛΕΣ τις Χώρες της Γης να αναγνωριστούν τα Σκόπια με το σκέτο "Macedonia". Γι΄ αυτό και στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής εδέχθη ο ΟΗΕ προσωρινά και το FYROM. H ΣΥΜΦΩΝΙΑ λοιπόν ήταν ότι συναινούσης και της Ελλάδας θα γίνει ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ με τα Σκόπια προς ΣΥΝΘΕΤΗ ονομασία. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ τα Σκόπια να μπουν στο "γήπεδο" της διαπραγμάτευσης υπό τον Νίμιτς και τον ΟΗΕ. Αλλιώς ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ! Δηλαδή εάν η Ελλάδα ΑΠΑΙΤΟΎΣΕ (τότε) διαπραγμάτευση γιά εξεύρεση ονομασίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ το Macedonia μέσα, τα Σκόπια ΔΕΝ ...κατέβαιναν "στο γήπεδο" να παίξουν. ______Η διαπραγμάτευση όθεν που γίνεται τώρα είναι ΚΑΙ αποστεωμένη τελείως από ΙΣΤΟΡΙΑ. Δηλαδή η ΣΥΜΦΩΝΙΑ εν ολίγοις είναι: "Συζητάμε τώρα γιά ΣΥΝΘΕΤΗ ονομασία και ΜΟΝΟΝ. ΞΕΡΗ". Δηλαδή, ("ξερή"=) αποκομμένη από ΙΣΤΟΡΙΑ. (Μήπως τώρα έγινε αντιληπτόν; Αν και ...πάλι ...αμφιβάλλω).

Άγγελος

Αυτοί καίγονται για ΝΑΤΟ και ΕΕ. Τα όπλα μας είναι, ΝΑΤΟ γιόκ, ΕΕ γιόκ με όνομα Μακεδονία. Διαλέγετε και παίρνεται.

Στον αγύριγο!

Αγύριγος Γιώργης, Λουλής, Υ, κλπ! Πολλά ονόματα για τον αγύριγο απαταιώνα του διαδικτύου!

Φασισμός είναι να σέρνεις έναν

ολόκληρο Λαό σε δημοψήφισμα και μετά να μη σέβεσαι την ετυμηγορία του γιατί σε πιέσανε κάποιοι αλλά και να μην έχεις την ευαισθησία να παραιτείσαι. Επίσης Φασισμός είναι να παραβλέπεις τη διαδήλωση 1.000.000 Λαού, και να θεωρείς το κάψιμο των Εξαρχείων ηρωϊκή πράξη.

Καγιαλές

Γιώργης@.Τροφή για σκέψη:Ραούφ Ντεκτάς "Δεν με νοιάζει ποιός θα αναγνωρίσει η όχι την τουρκική δημοκρατία της βορείας κύπρου,αρκεί να με ανγωρίσουν οι Έλληνες".΄Οπου Ντεκτάς βάλε Σκόπια και καλό ταξείδι στο λαβύρινθο των αμείλικτων συμφερόντων των διεθνών σχέσεων.Για να μην το ξεχάσω.Ο Ντεκτάς και οι επίγονοι του δεν τα κατάφεραν ακόμα......Με εκτίμηση.

Βάλαμε λύκους να φυλάξουν πρόβατα

Ο Κοτζιάς το όφειλε στους συντρόφους του Σκοπιανούς, λέω για αυτούς που φύλαγαν τα αρχεία του ΚΚΕ εσωτερικό οταν αυτό ήταν στην παρανομία. Μακεδόνες τους ανέβαζαν τότε, Μακεδονική γλώσσα και μακεδονικό κράτος τους έταζαν. Βάλαμε πεινασμένους και μοβόρικους λύκους να φυλάξουν τα πρόβατα μας.

Γιώργης

ΔΕΝ τους "βάλατε". Τους "Βάλαμε" (εμείς μόνο και ΕΥΓΕ μας). Εσείς ΦΑΣΙΣΤΕΣ είστε και από τα ΥΠΟΓΕΙΑ της Μεσογείων γράφετε γιά να σας διορίσουν μετά ως ανταμοιβή σας στις Αστυνομίες ώστε ύστερα να παριστάνετε τους Φασιστο-Μπόγιες στον λαό!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

5010641

«Ήταν ντροπή για την Ελλάδα η αδυναμία εξάλειψης του φαινομένου της τρομοκρατίας επί σχεδόν 28 χρόνια», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την ομιλία του στην ημερίδα μνήμης των θυμάτων από τρομοκρατικές ενέργειες

432243_20

Δημιουργία αγροτικού μπλόκου στον αυτοκινητόδρομο Ε65 την ερχόμενη Δευτέρα - Οι αγρότες ζητούν λύσεις και ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, θέτοντας στο επίκεντρο του διεκδικητικού τους πλαισίου, το κόστος παραγωγής και τις τιμές των προϊόντων τους

5