Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους - Απαιτούμε καθαρό δημοψήφισμα

Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους - Απαιτούμε καθαρό δημοψήφισμα

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ τόνισε ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα πριν την οποιαδήποτε υπογραφή συμφωνίας - Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το «μισός Μακεδόνας»

«Η Μακεδονία είναι και παραμένει ελληνική. Η Μακεδονία μας βλεπει ήδη είμαστε κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάτω από το μνημείο του», ανέφερε στην ομιλία του στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, ο στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος.

«Καλούμε τους Αθηναίους να στήσουν το άγαλμα ενώπιον του ιερατικού μητροπολιτικού ναού. Αυτό θα είναι μία από τις προτάσεις μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο στρατηγός Φράγκος επεσήμανε ότι δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, ενώ διάβασε ένα μήνυμα το οποίο είχε αποστείλει ο αρχιερέας.

Την ώρα της ομιλίας του Φραγκούλη Φράγκου ακουγόταν το σύνθημα από το πλήθος «είναι τρελός ο στρατηγός». Ο κ. Φράγκος απάντησε: «Μιλάω από καρδιάς, ο στρατηγός είναι πίσω σας και είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».

Ο κ. Φράγκος έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού για τη δήλωσή του ότι είναι «μισός Μακεδόνας», την οποία ο κ. Τσίπρας συνόδευσε από την εκτίμηση ότι δεν είναι παράλογη μια σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. 

«Είναι μισοί Μακεδόνες γιατί θέλουν σύνθετη ονομασία... Γιατί πήγαν κατευθείαν στο μηδέν και δεν είπαν εμείς δεν υποχωρούμε με τίποτα» επεσήμανε ο κ.Φράγκος, προειδοποιώντας ότι «Θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δεν είμαστε έρμαια, δεν θα μας κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν». 

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» είπε ο στρατηγός Φράγκος, ενώ έκαν λόγο για «γυφτοσκοπιανούς».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «στα μνημόνια υπέγραψαν για 99 χρόνια να περάσει η δημόσια περιουσία στους ξένους με τα ΤΑΙΠΕΔ κι αυτά. Καλώ όλους εμάς να προστατεύσουμε τη Μακεδονία μας, γιατί τα άλλα θα τα ξεπεράσουμε, δεν μας απασχολούν. Αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να τα ακούσουν και να τα καταλάβουν»

Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική και όπως είπε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης «Ψηλά το κεφάλι ωρέ».  «Η ψυχή αυτού του ονόματος είναι τα ίδια μας τα σωθικά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ομιλίας του. 

«Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση καθαρό δημοψήφισμα, δηλαδή να αποτραπεί να υφίσταται η λέξη Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων και το ερώτημα να είναι μονολεκτικό: ναι ή όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να δώσουν το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, κάτι που αποφεύγουν από το 1975. Να προηγηθεί δημοψήφισμα πριν την υπογραφή της όποιας συμφωνίας στην πΓΔΜ.

O κ.Φράγκος κάλεσε τον κόσμο «να σηκώσει στα χέρια του τη Μακεδονία», ενώ ανέφερε ότι απαίτησή τους  να αποσυρθούν τα αγάλματα από τη Νντίσνεϊλαντ των Σκοπίων, καθώς και να αλλάξει όνομα το αεροδρόμιο». 

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν κύριο Νίμιτς να μας κουνά το δάχτυλο και να μας επιβάλει ότι θέλει, εάν δεν σεβαστούν την ιστορία μας και υπογράψουν συμφωνία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία θα μας βρουν μπροστά τους με ό,τι σημαινει αυτό. Σήμερα κινήσατε εσείς ο κυρίαρχος λαός, φωνή λαού οργή θεού», τόνισε.

«Δεν θέλουμε να τους καταστρέψουμε, να τους διαλύσουμε το κράτος, αλλά να μας σεβαστούν επιτέλους. Δεν τους απειλούμε (...). Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», τόνισε ο πρώην αρχηγός.

«Επειδή ο στρατηγός είναι τρελός θα σας παρακαλέσει να επιστρέψουμε όλοι, να είμαστε γεροί, η αγωνία. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Μακεδονία, τα σύνορα είναι απαραβίαστα και ο ελληνικός στρατός είναι ισχυρός, απαιτούμε σεβασμό. Ζήτω η Ελλάς για μία ακόμη φορά», έκλεισε την ομιλία του ο στρατηγός Φράγκος.

ΣΧΟΛΙΑ (208)

Δ. Μ.

Τρελαθήκατε εντελώς εδώ μέσα; Κι ο Σαμαράς το 1992 κάτω από τέτοιες συνθήκες έγινε αρχηγός κόμματος -και με καλύτερες προυποθέσεις- και μετά από λίγα χρόνια παρακαλούσε κι έγλυφε να γυρίσει στο μαντρί. Μην του φουσκώνετε τα μυαλά, γιατί οι καραβανάδες δεν έχουν που δεν έχουν, αν τους τα φουσκώσουμε κι από πάνω ...........

Bravissimo my General

Επιτέλους ένας πατριώτης Έλληνας που αγαπά την Ελλάδα και σέβεται τα ΣΥΝΟΡΑ της, από καρδιά και όχι υποκριτής πολιτικός. Αυτό θέλει η Ελλάδα έναν τέτοιο ηγέτη, και έναν καραγκιόζη Πινόκιο ψευταρά προδότη που λατρεύει τα λαθρο και μισεί θανάσιμα τους Έλληνες.

ρουλέτας

η κόρη του γνωστή no border. όταν διοικούσε είμαι περίεργος να μάθω ποιο το σχέδιο του για την αναχαιτισει των φουσκωτων που κατελυσαν συστηματικα τα θαλάσσια συνορα στο Αιγαίο. Στο ν Έβρο σωστός έφτιαξε τον φραχτη

Νίκος

Είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ στην Ελλάδα, πλέον!

@14:56 Είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ στην Ελλάδα

Hταν να μην ..χορτάσουν οι Αριστεροί στο Ελλαδιστάν! Τώρα που χόρτασαν και ξεχύλησαν οι κοιλάρες τους..φυσικό είναι να "πολλαπλασιάζονται"!

Gregory

Ρε παιδιά το πρόβλημα με τους Σκοπιανούς είναι ότι πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όχι οτι κατοικούν στην Μακεδονία... Είναι φουλ εθνικιστές μην το ξεχνάμε. Παραποιούν την ιστορία σε εξωφρενικό βαθμό.

Mεγαλε

ΦΡΑΓΚΕ...ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΤΕ ΓΚΩΛ, @...ΗΣΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΩΑ.

Βαλαβανίδης Λ.

Πολύ παίζει το σενάριο τις τελευταίες μέρες ο Φραγκούλης να ιδρύσει ένα δεξιό κόμμα. Μάλλον σκέφτεται να διαλύσει τη ΝΔ και να την ιδρύσει εξαρχής ο Φράγκος. Έχει τη στόφα νεου και δυναμικού ηγέτη για να ανανεώσει τη ΝΔ. Οψόμεθα.

Άπαξ και κάνει κάτι τέτοιο

Κλάψε το νεοδημοκρατικο τσίρκο. Μακάρι να το κάνει. Να μπει μέσα και ο Τζημερος και ο Φαήλος να δημιουργήσουν ένα κυματοθραυστη σε ποτάμια, συριζαιους και πασοκους γιατί χαθήκαμε.

Νίκος

Δεν θέλουμε κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ στο κεφάλι μας._____________Θυμάμαι τον καταδικασθέντα ύστερα ...βασανιστή Θεοφιλογιαν***ο και φρίττω!.._________Πάρτε κάθε φωτογραφία που με ΦΟΒΙΖΕΙ!..

@11:38"Νίκος"...ο "γνωστός"!

Ακόμα και ο Θεοφιλογιαννάκος_____που λές(!) ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ....

Νίκος

Παπαδαριό και ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ και απόκοντα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. __________Όσοι επί δεκαετίες ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ τις ελευθερίες του δύσμοιρου Ελληνικού λαού και των λαϊκών στρωμάτων! ________Ό,τι πιό ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ υπάρχει σε αυτόν τον Τόπο, που τον κυβέρναγε αυτή η Μούχλα επί 10 ετίες!..____________Γιά να ρίξουν, ΔΗΘΕΝ ως "πονεμένοι" γιά το ΟΝΟΜΑ της FYROM, την λαοπρόβλητη Κυβέρνησιν της ενδόξου ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!___________Διότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν αντέχουν να βλέπουν ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Αριστερά στην Κυβέρνησιν!____Αυτή είναι η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ!__________!..Ουστ!

ΓΙΩΡΓΟΣ

@ΝΙΚ ? εισαι γκομενα του πολακη εσυ ?!

ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ ΠΟΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΓΥΝΑΙΚΟΤΟ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

zz

Προσ (Νίκος 22/01/201811:28 ). Τι έγινε έχασες την φωνή σου αριστερέ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ , όσα ΝΙΚ και να αλλάξεις ο ιδίως θα παραμένεις , σε ότι αφορά τους (στρατοκράτες) , εάν δεν ήταν οι (στρατοκράτες) εσύ από καιρό θα καταντούσες γιουσουφάκι των απέναντι , εκτός και αν σου αρέσει , εκτός και αν νομίζεις ότι όλοι είναι ίδιοι , να που δεν είμαστε ίδιοι , και θα στο αποδείξουμε και στην ΑΘΗΝΑ στης τέσσερις (4)του άλλου μήνα .

Νίκος

Παπαδαριό και ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ και απόκοντα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. __________Όσοι επί δεκαετίες ΣΤΡΑΓΚΑΛΙΣΑΝ τις ελευθερίες του δύσμοιρου Ελληνικού λαού και των λαϊκών στρωμάτων! ________Ό,τι πιό ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ υπάρχει σε αυτόν τον Τόπο, που τον κυβέρναγε αυτή η Μούχλα επί 10 ετίες!..____________Γιά να ρίξουν, ΔΗΘΕΝ ως "πονεμένοι" γιά το ΟΝΟΜΑ της FYROM, την λαοπρόβλητη Κυβέρνησιν της ενδόξου ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!___________Διότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν αντέχουν να βλέπουν ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Αριστερά στην Κυβέρνησιν!____Αυτή είναι η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ!__________!..Ουστ!

ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

Η κυβέρνηση της ψευτοαριστερας σύντομα δεν θα υφίσταται. Χαχαχαχαχα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0000ste21

Ενόψει κρίσιμων διασκέψεων για ασφαλιστικό και τηλεοπτικές άδειες το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε ξαφνικά ότι οι 10 θέσεις των αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας πρέπει να αυξηθούν σε 12, ενώ τα Τμήματα του δικαστηρίου είναι και παραμένουν έξι

1
trikala_foniko_arthro

Απανωτές μαχαιριές κατάφερε στη 45χρονη γυναίκα του 50χρονος- Το τετράχρονο παιδί τους και το εγγονάκι τους, ηλικίας επίσης 4 ετών ειδοποίησαν τους γείτονες- Συχνοί οι καυγάδες του ζευγαριού  Συνελήφθη ο δράστης

2
boutaris_dik_arthro

Μου επιτέθηκαν οργανωμενοι φασίστες, είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανοίγοντας την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου - «Να σταματήσει η καπηλεία και ο λαϊκισμος-  αύριο θα είναι κάποιος άλλος στη θέση μου», πρόσθεσε και δήλωσε ότι θα είναι δήμαρχος «μέχρι τα 100»

21