Συνελήφθη ο δολοφόνος του νεαρού Αφγανού στην Πάτρα

Συνελήφθη ο δολοφόνος του νεαρού Αφγανού στην Πάτρα

Ο 27χρονος Αφγανός πιστεύεται ότι σκότωσε τον ομοεθνή του κατά λάθος, ενώ πήγαινε να πυροβολήσει εναντίον της αντίπαλης ομάδας μεταναστών

patra-sillipseis
Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την Ασφάλεια Πατρών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ο κατά λάθος δολοφόνος του 20χρονου Αφγανού κατά την διάρκεια της συμπλοκής στην Ακτή Δυμαίων το βράδυ της Παρασκευής.

Πρόκειται για έναν 27χρονο ομοεθνή του, ο οποίος επιχείρησε να πυροβολήσει εναντίον της αντίπαλης ομάδας η οποία επιτέθηκε στους μετανάστες που χρησιμοποιούν ως κατάλυμα το πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, αλλά η σφαίρα βρήκε το νεαρό στο πίσω μέρος του κρανίου σωριάζοντάς τον νεκρό. Στην εξακρίβωση των στοιχείων του 27χρονου οδήγησαν τα πειστήρια που βρέθηκαν στον τόπο της συμπλοκής.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, συμπλοκή και παράνομη οπλοκατοχή και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Μαζί του, θα προσαχθούν και άλλοι εννέα Αφγανοί που διαπιστώθηκε από την εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Πατρών, της Ο.Π.Κ.Ε, της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης