Πατούλης: Με το συλλαλητήριο στέλνουμε καθαρό μήνυμα πως δεν συμβιβαζόμαστε

Πατούλης: Με το συλλαλητήριο στέλνουμε καθαρό μήνυμα πως δεν συμβιβαζόμαστε

«Αυτό το συλλαλητήριο δείχνει πως το ποτάμι της οργής ξεχείλισε», τόνισε κατά τον χαιρετισμό του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου

«Αυτό το συλλαλητήριο δείχνει πως το ποτάμι της οργής ξεχείλισε», τόνισε κατά τον χαιρετισμό του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης είπε: «Σήμερα στην καρδιά της Αθήνας, πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι φωνάζουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε αυτούς που είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν πως εμείς δεν θα συμβιβαστούμε»

Συνεχίζοντας στους ίδιους υψηλούς τόνους, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ζήτησε: «Μην τολμήσει κανείς να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας» τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα το ανεχτούμε.

«Οι τοπικές κοινωνίες δίνουν σήμερα δυναμικό παρών και βροντοφωνάζουν ενωμένες και χωρίς κομματάρχες πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» είπε ακόμα ο κ. Πατούλης που κατέληξε: «Όλοι όσοι είμαστε εδώ είμαστε πατριώτες, είμαστε Έλληνες και όχι εθνικιστές όπως μας λένε κάποιοι».

 

ΣΧΟΛΙΑ (6)

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ

ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΓΟ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH

κ. ΠΑΤΟΥΛΗ το λέει η ψυχή σου. Νόμιζα ότι ήσουν Αθηναίος αλλά διάβασα ότι είσαι ΚΡΗΤΙΚΟΣ αυτό τα λέει όλα. Μπράβο σου μακάρι να συνεχίσεις έτσι και σου εύχομαι και αρχηγός κόμματος ΤΟ ΧΕΙΣ. KAΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

Νεοέλληνας

Φτάνει πια με τους ΚΙΒΔΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που ζητάνε ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!!!! Το γνωρίζουν και οι πέτρες οτι ο Πατούλης απο δήμαρχος Αμαρουσίου ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ για δήμαρχος Αθηναίων. Βρήκε εξέδρα δεν θα την εκμεταλλευόταν άραγε γιαα πολιτκά οφέλη ο σύγχρονος Έλλνας Τράμπ????

πράγματι

Σήμερα Πατούλη στείλατε σαφές μήνυμα να ονομαστεί το κρατίδιο "όχι Μακεδονία" ή "μη Μακεδονία" προκειμένου να γίνει αποδεκτό απο τη χώρα μας για να ψηφίσουν οι κυβερνώντες μας την έντάξή του σε ΝΑΤΟ και ΕΕ . Και σε αυτό κανένας συμβιβασμός . Οχι παίζουμε !

Κ.π

Πατουλη αλλάζεις την ιστορία!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης