Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου.
Ο αλλοδαπός πιθανόν πιωμένος και σε κατάσταση αμόκ, προσπάθησε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Εξοργισμένος άρχισε να φωνάζει και να κλωτσάει ότι έβρισκε μπροστά του, καταλήγοντας να αρπάξει μια πέτρα και να την πετάξει στην οθόνη του ΑΤΜ και να τη διαλύσει.
Κλείσιμο
Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες έβριζε την Ελλάδα και υμνούσε την Αλβανία.
Περαστικοί, που είδαν τον αλλόφρονα άνδρα, ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.