«Η ομηρεία του Ελληνικού πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος», διαμηνύει ο δήμαρχος
«Το Ελληνικό πρέπει να σταματήσει να είναι έρμαιο μιας μικρής μειοψηφίας που απεχθάνεται τις λέξεις ευημερία και ανάπτυξη», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος που τοποθετήθηκε μέσω facebook
, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) αποφάσισε σήμερα νέα αναβολή της συζήτησης.
Η χθεσινή, τρίτη αναβολή στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, σχετικά με τον χαρακτηρισμό ως αρχαιολογικού χώρου μίας έκτασης του πρώην αεροδρομίου, παρατείνει το τέλμα και την αβεβαιότητα γύρω από το μεγάλο πρότζεκτ.
Κλείσιμο
Η έκπληξη για την κυβέρνηση ήταν πολύ δυσάρεστη. Αφενός δεν ανέμενε ότι θα υπάρξει νέα αναβολή – προσδοκούσε ότι αυτή τη φορά το θέμα θα τελείωνε και φυσικά με θετική απόφαση, που θα ξεμπλόκαρε την όλη υπόθεση και θα έδινε το πράσινο φως για την υλοποίηση της επένδυσης.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση, μέσω των social media:
Το 85% των δημοτών της πόλης θέλει να δει τον τόπο του να αναπτύσσεται.
Ως δήμαρχος της πόλης και μέλος της "Ελληνικό Α.Ε." τονίζω ότι το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) διαφυλάσσει τα εμφανή αρχαιολογικά ευρήματα στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού, ενώ το Mνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Επενδυτή προστατεύει στο ακέραιο τα όποια αρχαία βρεθούν κατά την διάρκεια των εργασιών.
Τα συνεχή γραφειοκρατικά προσκόμματα οδηγούν στην πιθανή ματαίωση της επένδυσης.
Το Ελληνικό πρέπει να σταματήσει να είναι έρμαιο μιας μικρής μειοψηφίας που απεχθάνεται τις λέξεις ευημερία και ανάπτυξη.
Η ομηρεία του Ελληνικού πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.