Διώχνουν τα παιδιά της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό!

Διώχνουν τα παιδιά της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό!

Απίστευτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης- Ανακαλείται η άδεια παραμονής των δυο ανήλικων παιδιών της, που έμεναν στην Ελλάδα με την γιαγιά τους και την αδελφή της νεκρής Ντιάνας.

Ξεπερνά κάθε όριο η αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης , σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.

Η άτυχη 36χρονη μεσίτρια είχε αποκτήσει δύο παιδιά με το προηγούμενο σύζυγό της και μία κόρη με τον νυν.  Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr η ελληνική πολιτεία διώχνει τα δύο ανήλικα τέκνα που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο , ανακαλώντας τους τις άδειες παραμονής στην Ελλάδα. 

Τα δύο παιδιά μένουν με τον πατριό τους, την αδερφή τους και την γιαγιά τους στην Θεσσαλονίκη, αφού όπως αποκάλυψαν στο protothema.gr άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, ο πατριός τους δεν τα ξεχώρισε ποτέ και από την πρώτη στιγμή τα έχει σαν δικά του παιδιά. Με τις πληγές να είναι ακόμη νωπές και το κενό που άφησε πίσω της η 36χρονη δυσαναπλήρωτο ο Μιχαήλ Πάκκας είναι αντιμέτωπος με έναν ακόμη εφιάλτη, αφού καλείται να αποχωριστεί τα δύο παιδιά της αδικοχαμένης του συζύγου, τα οποία η ελληνική πολιτεία τα στέλνει στην Γεωργία, μόνα τους! 

Τα δύο ανήλικα παιδιά που έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια, από έλληνα πολίτη, στην ελληνική επικράτεια βιώνουν ακόμη ένα Γολγοθά και μετά την απώλεια τις μητέρας τους βρίσκονται αντιμέτωπα με την αναλγησία της ελληνικής πολιτείας. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το κράτος δεν ανακάλεσε μόνο τις άδειες διαμονής  των δύο παιδιών  αλλά και της νεκρής μητέρας τους, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του αγγειοχειρούργου, ο οποίος  στην συμπληρωματική του απολογία επιχείρησε να υποστηρίξει  την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστήριζε ότι «τον παγίδευσαν» και πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας. 

Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου, ανέφερε στο protothema.gr  «Δεν υπάρχουν λόγια, ειλικρινά. Το κράτος επιδεικνύει  πρωτοφανή αναλγησία σε δύο ανήλικα παιδιά τα οποία έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια Έλληνα πολίτη, σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντί να έχουν την συμπαράσταση του κράτους έφτασαν στο σημείο να θεωρούνται ανεπιθύμητα για την ελληνική επικράτεια και να τα διώχνουν. Τα αντιμετωπίζουν σαν να είναι άνθρωποι με καταδίκες, τους βάζουν σε μία κατηγορία στην οποία δεν ανήκουν. Είναι δύο ανήλικα παιδιά που ζουν 10 χρόνια στην Ελλάδα, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, που η αδερφή τους έχει την ελληνική υπηκοότητα και ζει εδώ , ο πατριός τους ζει εδώ, αλλά είχαν την ατυχία να δολοφονηθεί με τον σκληρότερο τρόπο η μητέρα τους. Αναλγησία και παραλογισμός από το ελληνικό δημόσιο σε δύο ανήλικα παιδιά». 

Αναπάντητο παραμένει από το Ιπποκράτειο το εξώδικο του συζύγου της Ντιάνας

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας με εξώδικο που εστάλη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης νοσοκομείο, ζητά από το νοσοκομείο να του απαντήσει σε μία σειρά ερωτήσεων, που προέκυψαν μετά την συμπληρωματική απολογία του αγγειοχειρούργου στην ανακρίτρια. Ένα εξώδικο που έχει σταλεί στο νοσοκομείο από τις 13 Ιουλίου ακόμη δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Μεταξύ άλλων στην απολογία του ο 38χρονος αγγειοχειρούργος υποστήριξε πως οι επεμβάσεις που έκαναν γίνονταν χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου και αυτός ήταν ο λόγος που έμαθε και ο ίδιος να χρησιμοποιεί τα αναισθητικά.  « Εδώ και δυόμισι χρόνια που εξειδικεύομαι στην αγγειοχειρουργική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έμαθα να χρησιμοποιώ και τα αναισθητικά. Ο λόγος είναι ότι πολλές αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις γινόταν χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου, αλλά ένας από εμάς τους αγγειοχειρουργούς εκτελούσε και χρέη αναισθησιολόγου. Έτσι έμαθα να χρησιμοποιώ αναισθητικά, όπως επίσης να έχω πρόσβαση στις αναισθητικές ουσίες που υπήρχαν στα χειρουργεία. Όλα τα παραπάνω πολύ εύκολα μπορείτε να τα διαπιστώσετε, αν ζητήσετε (και με το παρόν ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ) να σας χορηγηθούν από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το πρόγραμμα των χειρουργείων, δηλαδή το φύλλο των χειρουργείων ( που κατατίθεται σε τέσσερα τμήματα, ήτοι χειρουργείο, αναισθησιολογικό, αιμοδοσία και στην αγγειοχειρουργική) και το βιβλίο των αναισθησιολόγων. Από εκεί θα διαπιστώσετε ότι σε μεγάλες αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις, δεν είναι γραμμένη η παρουσία αναισθησιολόγου, επειδή τον αναισθησιολόγο τον έκανε ένας από εμάς τους αγγειοχειρουργούς»

Μάλιστα στο υπόμνημά του καταθέτει πως απέκρυψε στην αρχή την αλήθεια γιατί δεν ήθελε να εκθέσει την αγγειοχειρουργική κλινική« Ο λόγος που εξαρχής δε ομολόγησα όσα παραπάνω ανέγραψα και ταλαιπώρησα την Δικαιοσύνη και την Αστυνομία, ήταν γιατί γνώριζα ότι θα έπρεπε να καταθέσω για το πώς είχα πρόσβαση στις αναισθητικές ουσίες, οπότε αν έλεγα την αλήθεια, θα εξέθετα όλη την κλινική».

Μάλιστα όπως υποστήριξε ο αγγειοχειρούργος η  τακτική της Κλινικής ήταν να πραγματοποιούνται μεγάλα χειρουργεία με τοπική αναισθησία και όταν έφευγε η δράση να χορηγούν οι αγγειοχειρούργοι κάποιο παυσίπονο ή προποφόλη τα οποία ήταν διαθέσιμα στο καρότσι του αναισθησιολόγου. 

Σε ερώτηση της ανακρίτριας  « Στην προηγούμενη απολογία σας και σε σχετική ερώτηση μας μάς είπατε ότι δεν γνωρίζετε πως χορηγείται η προποφόλη και ότι αυτό το ξέρουν οι αναισθησιολόγοι, οι οποίοι και μόνο τη χορηγούνε. Τι έχετε να πείτε για αυτό;», ο κατηγορούμενος κατέθεσε  « Ήταν στην προσπάθεια μου να καλύψω την παράτυπη λειτουργία της Κλινικής ».

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε μεταξύ άλλων πως οι σκληρυντικές ενέσεις θα πραγματοποιούνταν, όπως και την πρώτη φορά στις 2-04-2017, στην παλαιά αίθουσα τοκετών που τους τελευταίους 3 μήνες είναι αχρησιμοποίητη και βρίσκεται στον γ’ όροφο του Α κτιρίου σε κοντινή απόσταση από το εφημερείο των ειδικευόμενων της αγγειοχειρουργικής. 

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πως μπήκε στην αίθουσα κατέθεσε πως « Ήταν τα κλειδιά πάνω στην πόρτα, τώρα δεν έχει καμία χρήση ».

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας αιτήθηκε με εξώδικο να του απαντηθούν εγγράφως τα παρακάτω ερωτήματα  

α) αν οι ειδικευόμενοι αγγειοχειρουργοί χορηγούν αναισθητικές ουσίες σε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου

β) αν ο συγκεκριμένος ιατρός, έχει συμμετάσχει σε χειρουργικές επεμβάσεις και έχει χορηγήσει αναισθητικά φάρμακα παριστάνοντας τον αναισθησιολόγο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται 

γ) αν στις ημέρες γενικής εφημερίας, είχε επιτραπεί και από ποιον σε ειδικευόμενους ιατρούς να διενεργούν σκληρυντικές ενέσεις

δ) στις 26-04-2017 ποιος ήταν υπεύθυνος στην Αγγειοχειρουργική Κλινική, όπου υπηρετούσε ο κατηγορούμενος – όργανο σας για τον έλεγχο της εφημερίας των ιατρών και σε ποιες ενέργειες προέβη εις βάρος του κατηγορουμένου, με δεδομένο ότι ο ανωτέρω ειδικευόμενος - κατηγορούμενος είχε απομακρυνθεί από το Νοσοκομείο σε ημέρα γενικής εφημερίας

ε) η αίθουσα όπου διενεργούνταν μέχρι πριν τρεις μήνες οι τοκετοί βρίσκεται σε λειτουργία; Βρίσκονται τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και είναι προσβάσιμη στους ιατρούς ;

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, παρά τα σοβαρά ερωτήματα που εγείρονται για τον τρόπο τον οποίο λειτουργεί η κλινική και σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην συμπληρωματική απολογία του ο αγγειοχειρούργος,  πλήττεται το κύρος αλλά ενώ γεννούνται ερωτήματα για την ασφάλεια των ασθενών και τον τρόπο με τον οποίο  πραγματοποιούνται οι αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις, τελεί σιγή ιχθύος. 

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η άτυχη 36χρονη μεσίτρια από την Θεσσαλονίκη είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες σκληρυντικές ενέσεις καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με κιρσούς στα πόδια. Τα ίχνη της χάνονται και δεν επιστρέφει ποτέ από την επέμβαση ρουτίνας. Ο σύζυγός της ανησυχεί και αρχίζει να την αναζητεί, αλλά μάταια. Ο ίδιος δηλώνει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Για την υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης , μητέρας τριών παιδιών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ έπρεπε να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.   Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.  Από τη στιγμή που ο σύζυγος της 36χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, η Αστυνομία στράφηκε στον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα, όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος. Το λάθος του αγγειοχειρουργού έγινε όταν δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου, μετέβη στην οικία του, στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι ο 38χρονος ... δεν πήγε στο Πανόραμα, αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Ο ίδιος αρχικά στην κατάθεσή του υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, πως τον «παγίδευσαν», πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας. Μετά τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, τις καταθέσεις συναδέλφων του , τα αποτελέσματα DNA  και πλήθος επιβαρυντικών στοιχείων που δεν του άφηναν κανένα περιθώριο και τον «έκαιγαν», ο ίδιος υποστήριξε πως η Ντιάνα «του έμεινε στα χέρια» και κατέθεσε αίτημα για συμπληρωματική απολογία. Το αίτημά του έγινε δεκτό από την ανακρίτρια και ο αγγειοχειρούργος επιχείρησε να υποστηρίξει την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας . Ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα της ανάκρισης.  Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (125)

pb

Βλέπω την επιλεκτική ευαισθησία πολλών εδώ μέσα με άρθρο- "τυράκι" το θέμα της ανάκλησης της άδειας παραμονής των παιδιών της άτυχης μητέρας, πλην όμως υπηκόου Γεωργίας, της οποίας τους κατοίκους της που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα σε άλλες αναρτήσεις τους έχετε ξεσκίσει. Εγκληματικά στοιχεία τους ανεβάζετε, εγκληματικά τους κατεβάζετε, κατσαπλιάδες κι ορφανά του Στάλιν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Άσε που έχω δει ιδιαίτερα προσβλητικές αναρτήσεις ορισμένων για τη θανούσα λόγω της καταγωγής της από τη συγκεκριμένη χώρα. Μάγκες, αν άγεστε και φέρεστε και σας πιάνει -δήθεν- η ευαισθησία για τα παιδιά του θύματος βάσει κάποιου δακρύβρεχτου άρθρου την ίδια στιγμή που είστε έτοιμοι να λοιδορήσετε ολόκληρες χώρες και πολιτισμούς από τη στιγμή που ορισμένοι διαπράττουν παραβατικές πράξεις στην Ελλάδα, για ψάξτε το λιγάκι... Η θεωρία της συλλογικής ευθύνης σας λέει κάτι; Τώρα, αν βρεθεί κάποιο τρολάκι ή κάγκουρας να μου την πει, δεκάρα τσακιστή δε θα δώσω, το πολύ πολύ θα αναρωτηθώ αν έχει τελειώσει έστω το Γυμνάσιο ή έχει δικαίωμα ψήφου.

Jd

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!

amerkanos

Ετσι ο πολακης θα μπορεσει ανετα να αθωωσει τον χασαπη του συριζα που τα κοναμαγε μακελευοντας αθωωους ..... υγ ολους τους τδετσενους αλβανους ρωσωποντιους που σκωτονουν κοσμο ομως δεν τους πειραζουν γιατι?????

Παθων

η περιπλοκη και ασαφης νομοθεσια για αδειες παραμονης και κτηση ιθαγενειας εχει κανει τους υπαλληλους των αρμοδιων υπηρεσιων τυραννισκους του καθε αλλοδαπου η ημεδαπου συναλασσομενου.

teo

ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑ.....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ......ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΑΑΑΑΑΑ.........

Παρανομη αποφαση

τετοιου ειδους αυθαιρεσιες, με επιφαση ..νομικης ερμηνειας, αποκλειστικο σκοπο εχουν να ανεβαζουν την ταριφα της διαφθορας.

με αποψη

Ισχυουσα αδεια παραμονης δεν σημαινει και υποχρεωση παραμονης. Το θεμα εκπροσωπησης η επιμελειας των παιδιων δεν θα πρεπει να αφορα το τμημα αλλοδαπων ως προς ισχυουσα αδεια παραμονης , ωστε να σπευδει να την ανακαλεσει.

1924

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΕΔΩ, ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!

Κ

Γραψτε ολοι μηνυματα να φανει επιτελους οτι αντιδρα η κοινη γνωμη!! Τοσοι λαθρο στη χωρα και 2 ψυχουλες μας φταιξανε!!! Και με αριστερη κυβερνηση ανθρωπιστων!!!!!!!Αι στο διαολο πια μ'αυτο το κρατος!!!!

Μπάμπης Μπαμπίδης

Εάν όμως ήταν παιδιά λαθρο-μουσουλμάνων χλεμπονιάρηδων θα είχε τώρα σηκωθεί όλη η αριστεροσίνη και τα λοιπά παρτάλια να τα προστατέψει. Είπαμε, στο Γιουνάν μόνο ισλαμο-ορκ έχουν δικαιώματα και χάρες! Συριζοξεφτίλες!

Ο άντρας της

Να βάλει έναν καλό δικηγόρο κ να ζητήσει να κατασχέσει την περιουσία του γιατρού, να ζήσει τα παιδιά του...Το ιδιο να κανει κ για την αδεια

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prosf123

Οι αφίξεις από ξηρά και θάλασσα ανήλθαν σε 46.100, όντας αυξημένες κατά 24% σε σχέση με το 2018, ενώ οι αφίξεις μόνο διά θαλάσσης αυξήθηκαν κατά 54%, όπως καταγράφει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

1