«Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Διαβάζοντας με τους νομικούς μας τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, τη γυρίσαμε πίσω στον κύριο Σκουρλέτη γιατί αυτή η ρύθμιση αφήνει στο δρόμο 10.000 συμβασιούχους
», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Τράκας, πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να παρουσιαστεί μία νέα πρόταση νομοθετικής ρύθμισης που θα προστατεύει τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Έτσι λοιπόν στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι στη συνάντηση που θα έχει το εκτελεστικό όργανο της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υπουργό Εσωτερικών
Πάνο Σκουρλέτη θα κατατεθεί μία πρόταση, που όπως τονίζουν «είναι συμβατή με το Σύνταγμα
Κλείσιμο
».
Πιο συγκεκριμένα στη νέα πρόταση προβλέπονται προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας μέσω ειδικών αντικειμενικών διαδικασιών υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Ακόμη προτείνουν αντικειμενικά κριτήρια στην πρόσληψη προσωπικού, όπως των απαιτούμενων για κάθε κλάδο προσόντων και εμπειρία σε συναφείς υπηρεσίες υπηρεσίες των ΟΤΑ.
Τέλος με την πρόταση του, το εκτελεστικό όργανο της ΠΟΕ-ΟΤΑ επιτυγχάνει την εξαίρεση των ορίων ηλικίας ενώ παράλληλα γίνεται ξεκάθαρο πως είναι αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του χώρου.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.