Φωτογραφίες: Ο τυφλός βιαστής της Δάφνης οδηγείται στα δικαστήρια από άλλον κατηγορούμενο
Ο άλλος κατηγορούμενος κρύβει το πρόσωπό του - Δεν θέλει να αποτυπωθεί δίπλα στον αρρωστημένο 52χρονο που βασάνισε την άτυχη φοιτήτρια, αναγκάζοντάς την να προβεί σε ανείπωτες πράξεις παρά τη θέλησή της
έφτασε στην Ευελπίδων ο 52χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 22χρονης.
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο όπου ο «τυφλός» βιαστής, χωρίς παπούτσια, αλλά φορώντας μόνο τις κάλτσες του (προφανώς τα υποδήματά του αφαιρέθηκαν από τις αρχές για να μην αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με τα κορδόνια του) οδηγούνται στο κατώφλι της Δικαιοσύνης είναι αποκαλυπτικό.
Ο άλλος κατηγορούμενος, κρύβει το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας τη μπλούζα του. Κι όσο κι αν πρόκειται για μια συνηθισμένη κίνηση που κάνουν πολλοί κατηγορούμενοι, θέλοντας να προστατεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, στην υπόθεση της Δάφνης δημιουργεί πολλούς συμβολισμούς.
Κλείσιμο
Ούτε καν ο άλλος κατηγορούμενος -αυτός που δεν γνωρίζουμε τι αδίκημα έχει κάνει, ούτε ποιες κατηγορίες τον βαραίνουν κι όμως μοιάζει να θέλει να κρυφτεί- δεν θέλει να συνδέσει το όνομά του με τις ακατανόμαστες αρρωστημένες πράξεις του 52χρονου που βασάνισε με το έτσι θέλω μια 22χρονη κοπέλα.
Και μπορεί να είναι δεμένος με τον 52χρονο βιαστή με το ίδιο ζευγάρι χειροπέδες (για οικονομία στις χειροπέδες; επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί να τους συνοδεύσουν;) όμως αποστρέφει το βλέμμα στον άνθρωπο που δηλώνει «95% τυφλός» και «ΑΜΕΑ».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή