Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Πρωτοδικείο οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Πρωτοδικείο οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

Κεκλεισμένων των θυρών εξετάστηκε η επικύρωση ή όχι της παράταση της κράτησής τους -Ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι - Δεν αναμένεται να εκδοθεί σήμερα η απόφαση  - Εξονυχιστικοί έλεγχοι ακόμα και από σκυλιά της αστυνομίας 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Πρωτοδικείο οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί
Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, οδηγήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λίγο πριν τις 11 το πρωί οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί για τους οποίους ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδοθούν στην Τουρκία.

Έξω, αλλά και μέσα στο Πρωτοδικείο τα μέτρα ασφαλείας ήταν πρωτοφανή. Μεγάλη αστυνομική δύναμη αναπτύχθηκε περιμετρικά του κτηρίου, ενώ ακόμα και ειδικοί σκύλοι της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούσαν έρευνες τόσο στο κτήριο, όσο και στα αυτοκίνητα. 

Κεκλεισμένων των θυρών στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών εξετάστηκε αυτεπάγγελτα η επικύρωση ή όχι της παράταση της κράτησής τους. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 8 στρατιωτικοί υποστήριξαν ότι δεν ήθελαν να παραμείνουν κρατούμενοι και ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είπαν οι 8 ότι  «δεν θεωρούν ότι ένας αθώος θα πρέπει να παραμείνει έστω και μία ημέρα κρατούμενος».

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δεν αναμένεται να εκδώσει σήμερα την απόφασή του, αλλά θα επιφυλαχθεί να την εκδώσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η   Διεύθυνση Αλλοδαπών της ΓΑΔΑ  παρέτεινε την κράτηση των 8  για λόγους δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης