Oι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας θα έχουν συνομιλίες την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές πηγές, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ".
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι, ο Έλληνας υπουργός, Ν. Κοτζιάς τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Τσαβούσογλου και οι δύο πολιτικοί άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτή την ενδεχόμενη συνάντηση.
Σε κάθε περίπτωση η Αθήνα έχει χαμηλώσει τις προσδοκίες της περιμένοντας την Τουρκία. Χαρακτηριστικά, κυβερνητική πηγή έλεγε την Τετάρτη ότι «δεν προχωράμε με αυταπάτες, δεδομένης και της διαχρονικής τουρκικής στάσης στο Κυπριακό αλλά και των πρόσφατων εξελίξεων στη χώρα
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.