Χαλάει από αύριο, Παρασκευή, ο καιρός με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους να εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα του Σαββάτου.
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές που πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους (μπουρίνια) θα εκδηλωθούν:
Κλείσιμο
1. Αύριο Παρασκευή (12-08-2016)
Από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο
2. Το Σάββατο (13-08-2016) στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά (Φθιώτιδα), κυρίως τις πρωινές ώρες και το απόγευμα πιθανόν στην κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.
Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.