Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα: Προσπαθούν να με σπιλώσουν για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα: Προσπαθούν να με σπιλώσουν για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Τι απαντά η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα στις φήμες ότι δήθεν έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών - Απέστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό

Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα: Προσπαθούν να με σπιλώσουν για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ
Απάντηση στις φήμες ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και κατά συνέπεια η εταιρεία της δεν έπρεπε να συμμετέχει σε διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ, δίνει η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Όπως διευκρινίζει, η κατηγορία για την οποία μάλιστα αθωώθηκε αφορά τυπικό παράπτωμα που έγινε πριν από 35 χρόνια, όταν η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα ήταν φοιτήτρια.

Η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα απέστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Σε πολλά από τα δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν την είδηση για την ποινική δίωξη του ΚΕΕΛΠΝΟ την περασμένη εβδομάδα, πέραν από πρωτοφανή ψεύδη που υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες, γίνεται εκ νέου ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, ως νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας Mindwork, ότι δήθεν παλαιότερα έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών».

Κλείσιμο
«Αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό και βλάπτει εμένα και την οικογένειά μου» συνεχίζει η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα και επισημαίνει: «Το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό και ουδέποτε έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών». Όπως εξηγεί η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα «η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια καταδίκη φυλάκισης δύο μηνών το 1981 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για μη έγκαιρη καταβολή των προσωπικών μου εισφορών στο τότε Ταμείο Εμπόρων (ΤΑΕ), δηλαδή 35 χρόνια πριν, όταν ήμουν φοιτήτρια».

«Η καταδίκη εκείνη έχει παραγραφεί προ πολλών ετών, πολύ πριν συσταθεί η εταιρεία μου Mindwork Business Solutions Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΠΕ και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν ισχύει η κατηγορία ότι έπρεπε να αποκλειστώ από τη σχετική σύμβαση που αναφέρεται στο πόρισμα του ΣΕΥΥΠ» συνεχίζει η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα.

«Είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω την αλήθεια και να διαφυλάξω από ανυπόστατους και δόλιους ισχυρισμούς την τιμή μου και την τιμή της οικογένειάς μου» καταλήγει η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα και γνωστοποιεί ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον των προσώπων που θα επιχειρήσουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια «για να βλάψουν εμένα, την οικογένειά μου και την εταιρεία μου».

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό:


 Αντίστοιχη επιστολή η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα έστειλε και στον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας:  


Αξιότιμε κύριε Γενικέ,

Την 12η Απριλίου 2016 γνωστοποιήθηκε ανεπίσημα στον τύπο η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μελών της διοίκησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για απιστία στην υπηρεσία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ως αποτέλεσμα σχετικού πορίσματος του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. (Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας).

Δυστυχώς σε πολλά από τα δημοσιεύματα, που αναπαρήγαγαν την είδηση για την ποινική δίωξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περασμένη εβδομάδα, γίνεται εκ νέου ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, ως νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας ΜINDWORK, ότι δήθεν παλαιότερα έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και κατά συνέπεια δεν έπρεπε να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

Αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό και βλάπτει εμένα και την οικογένειά μου. Για να αποκαταστήσω την αλήθεια έγραψα στον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό επιστολή, που κατατέθηκε σήμερα το πρωί με αριθμό πρωτοκόλλου 1943/19.04.2016, την οποία σας επισυνάπτω. Στην επιστολή αυτή δηλώνω υπεύθυνα ότι το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μία καταδίκη φυλάκισης δύο μηνών το 1981 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για μη έγκαιρη καταβολή των προσωπικών μου εισφορών στο τότε Ταμείο Εμπόρων (ΤΑ.Ε.), δηλαδή 35 χρόνια πριν, όταν ήμουν φοιτήτρια. Η καταδίκη εκείνη έχει παραγραφεί προ πολλών ετών, πολύ πριν συσταθεί η εταιρεία μου MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε. και αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον δεν ισχύει η κατηγορία ότι έπρεπε να αποκλειστώ από τη σχετική σύμβαση, που αναφέρεται στο πόρισμα του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

Δεν γνωρίζω τι συνολικά περιλαμβάνει το πόρισμα του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. καθότι δεν έχει περιέλθει στην κατοχή μου. Εντούτοις οφείλω να τονίσω ότι το έργο αυτό, που έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και έχει παραδοθεί στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., είναι υποδειγματικό, με πολλά και πολυδιάστατα παραδοτέα καθώς και διαφημιστική εκστρατεία στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (Μ.Μ.Ε.) που ξεπέρασε κατά πολύ τις συμβατικές υποχρεώσεις της ένωσης εταιρειών-αναδόχου. Οι όποιοι ισχυρισμοί για το αντίθετο είναι ψευδείς και συκοφαντικοί. Έχω την πεποίθηση ότι κατά τον ενδελεχή έλεγχο η αλήθεια θα τεκμηριωθεί και οι ψευδείς κατηγορίες θα καταρριφθούν.

Είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω την αλήθεια και να διαφυλάξω από ανυπόστατους και δόλιους ισχυρισμούς την τιμή μου και την τιμή της οικογένειάς μου. Να προστατεύσω τους εργαζόμενους της εταιρείας μου, τη φήμη και το έργο της. Να τιμήσω τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους.

Η εταιρεία μου MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας, μάρκετινγκ και οργάνωσης εκδηλώσεων εδώ και 8 χρόνια και εγώ εργάζομαι με ήθος και συνέπεια για περισσότερα από 30 χρόνια. Η προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου και της οικογενείας μου έχει ταπεινά κίνητρα.

Οφείλω να σας γνωστοποιήσω ότι θα κινηθώ δικαστικά εναντίον όλων των προσώπων που θα επιχειρήσουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να βλάψουν εμένα, την οικογένειά μου και την εταιρεία μου.

Με τιμή,

 

Λίνα Νικολοπούλου

Managing Director

MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης