Την Ειδομένη επισκέφθηκε, σήμερα, ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Ορχάν Γιαλμάν Οκάν.
Ο Τούρκος πρόξενος περιηγήθηκε, τόσο στο οργανωμένο τμήμα του καταυλισμού των προσφύγων, όσο και στις σκηνές που βρίσκονται διάσπαρτες πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, που παραμένουν κλειστές για περισσότερο από δύο εβδομάδες, και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Όπως έγινε γνωστό, ήρθε στην Ειδομένη για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, ενώ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, Ηλία Μπόλο, σταμάτησε μπροστά από ορισμένες σκηνές, αλλά και σε μερικές παρέες μικρών παιδιών.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.