Κλεμμένα χρυσαφικά πουλήθηκαν δυο φορές στην Άρτα

Κλεμμένα χρυσαφικά πουλήθηκαν δυο φορές στην Άρτα

Τέσσερις φορές άλλαξαν χέρια τα κοσμήματα μιας οικογένειας 

Κλεμμένα χρυσαφικά πουλήθηκαν δυο φορές στην Άρτα
Μέσα σε ένα πρωινό άλλαξαν τέσσερις φορές... χέρια τα χρυσαφικά μιας οικογένειας στην πόλη της Άρτας, αφού οι δυο νεαρές τσιγγάνες που τα ξάφρισαν τα πούλησαν αρχικά σε μια ηλικιωμένη χρυσοχόο και εκείνη με τη σειρά της τα μεταπώλησε σε ένα κοσμηματοπωλείο!

Οι δύο γυναίκες, μια 18χρονη και μια ανήλικη ηλικίας 17 χρόνων, έκλεψαν τα χρυσαφικά και πήγαν αμέσως στο χρυσοχοείο της 66χρονης η οποία τα αγόρασε εν γνώσει της ότι αποτελούσαν προϊόντα κλοπής. Για να τα... ξεφορτωθεί, όμως, πήγε σε έναν 39χρονο κοσμηματοπώλη και του τα πούλησε! Η κλοπή καταγγέλθηκε από τους ιδιοκτήτες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι έφτασαν μετά από έρευνες στο κοσμηματοπωλείο, βρήκαν τα χρυσαφικά και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη που αποκάλυψε από ποιαν τα είχε αγοράσει. 

Έτσι, συνελήφθη η 66χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα με ληγμένες άδειες κατοχής και κατασχέθηκαν. Και η ηλικιωμένη με τη σειρά της αποκάλυψε την ταυτότητα των δυο κοριτσιών που συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που άσκησε δίωξη για κλοπή στις δυο κοπέλες και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στους δυο επαγγελματίες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης