27 κάδους απορριμμάτων είχε κάψει ο «Νέρωνας» των Τρικάλων!

27 κάδους απορριμμάτων είχε κάψει ο «Νέρωνας» των Τρικάλων!

Ο εμπρηστής κυκλοφορούσε με ποδήλατο έχοντας πάντα μαζί του ένα πλαστικό μπουκάλι με οινόπνευμα με το οποίο άναβε τις φωτιές χρησιμοποιώντας σπίρτα

27 κάδους απορριμμάτων είχε κάψει ο «Νέρωνας» των Τρικάλων!
Πέντε ολόκληρους μήνες κράτησε η δράση του νεαρού «Νέρωνα» των Τρικάλων, που λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα μια γειτονιά το βράδυ της Κυριακής, όταν προσπάθησε να πυρπολήσει το αυτοκίνητο μιας 22χρονης αλλοδαπής ανοίγοντας το ρεζερβουάρ και βάζοντας μέσα διαφημιστικά φυλλάδια στα οποία έβαλε φωτιά!

Στο διάστημα αυτό, ο 29χρονος Έλληνας -που φέρεται να αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα- είχε προκαλέσει πυρκαγιές σε 25 κάδους απορριμμάτων στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους. Ο εμπρηστής κυκλοφορούσε με ποδήλατο έχοντας πάντα μαζί του ένα πλαστικό μπουκάλι με οινόπνευμα με το οποίο άναβε τις φωτιές χρησιμοποιώντας σπίρτα!

Ο 29χρονος είχε πυρπολήσει άλλους δύο πλαστικούς κάδους απορριμμάτων του Δήμου Τρικάλων πριν από την απόπειρα εμπρησμού στο αυτοκίνητο της 22χρονης Αλβανίδας, όπου τον έτρεψαν σε φυγή περίοικοι που έσβησαν τη φωτιά πριν τινάξει στον αέρα το όχημα. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του, κοντά στο οποίο είχε πετάξει την τάπα του ρεζερβουάρ που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του Ι.Χ.. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενους για εμπρησμούς κατά συρροή, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης