Μετά το περιστατικό με το βίντεο όπου φαίνεται αστυνομικός των ΜΑΤ να χτυπά καθαρίστρια και για το οποίο διατάχθηκε ΕΔΕ από τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ένα νέο περιστατικό «παρατυπίας» από την αστυνομία έρχεται στη δημοσιότητα.
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία από τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών σήμερα το μεσημέρι.
Απεικονίζει έναν άντρα των ΜΑΤ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο διοικητής της διμοιρίας, τα γάντια του οποίου φαίνονται να έχουν μεταλλική «επένδυση».
Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι επιτρεπτό, με βάσει τις προδιαγραφές της στολής, ενώ τα σχόλια για το πώς αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τις καθαρίστριες φουντώνουν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.