Σε 64.190 ανέρχεται ο αριθμός των αλλοδαπών από Ασία και Αφρική που έχουν λάβει άδεια παραμονής στην Αθήνα, σύμφωνα με την κεντρική βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών.
Το στοιχείο αυτό περιλαμβάνεται σε έγγραφη απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στις 13 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προκύπτει σημαντικό έλλειμα εσόδων της τάξης των 40 εκατ. ευρώ, που αφορά στα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής αλλοδαπών που χορηγούνται από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή, έπειτα από ερώτηση 19 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που αφορούσε στην ''αδικαιολόγητη καθυστέρηση πολιτογράφησης μεταναστών''.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.