Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη για την αποστολή κρουαζιερόπλοιου στην Κεφαλονιά, απευθύνει ο δήμαρχος του νησιού, Αλέξανδρος Παρίσης.
«Ως δήμαρχος Κεφαλονιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βίκτωρα Ρέστη δια τη μεγάλη προσφορά του. Ειδικότερα ο κ. Ρέστης αποστέλλει στην Κεφαλονιά ένα κρουαζιερόπλοιό του, για να προσεγγίσει την Παλική όσο το δυνατόν πλησιέστερα, προκειμένου να φιλοξενήσει τον άστεγο πληθυσμό» αναφέρει το τηλεγράφημα του κ. Παρίση.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.