«Λαυράκι» έβγαλαν οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι και στο αυτοκίνητο 27χρονου, που είναι μέλος στη νεολαία της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οδηγό του γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Ασφάλεια Αττικής στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μετά από έρευνες, ένα αεροβόλο πιστόλι, δύο μεγάλες κροτίδες και ένα στιλέτο.
Η αστυνομία αναφέρει ότι η έρευνα έγινε στο πλαίσιο προανάκρισης για υπόθεση που δεν σχετίζεται με τη δολοφονία στο Κερατσίνι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει και σε τι αφορά.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»