Τρεις νεκροί από πτώση ΚΤΕΛ σε χαράδρα

Τρεις νεκροί από πτώση ΚΤΕΛ σε χαράδρα

Δέκα επιβάτες τραυματίστηκαν - Δείτε εικόνες - σοκ από το δυστύχημα

Ύφεση έως 1,7% αλλά και ….ηρεμία τώρα από την Κομισιόν
Τρεις νεκροί από πτώση ΚΤΕΛ σε χαράδρα
Δυο γυναίκες και ένας άνδρας έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής νεκροί και δέκα τραυματισμένοι από το μοιραίο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που έκανε «βουτιά» θανάτου σε χαράδρα βάθους περίπου 20 μέτρων, κοντά στο χωριό Συκιάδα της Χίου. Στα συντρίμμια του λεωφορείου έχουν εγκλωβιστεί και άλλοι επιβάτες και εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα.

Τα άτυχα  θύματα φαίνεται πως έχασαν  τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις της πυρκαγιάς που ξέσπασε, όταν το λεωφορείο βγήκε από το δρόμο, ανατράπηκε και κατέληξε στον γκρεμό! Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο της βορειοανατολικής Χίου είχε προσπαθήσει να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση σε μια στροφή, αλλά έχασε τον έλεγχο.

Στο νοσοκομείο του νησιού έχουν μεταφερθεί ως τώρα εννέα επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός που δεν έχει τραυματιστεί και αναμένεται να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος βρίσκονται 20 πυροσβέστες που έφτασαν με δέκα οχήματα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ώστε να απεγκλωβίσουν τα θύματα.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα από το www.politischios.gr 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης