Σύνταγμα 25 Μαΐου 2011 - 25 Μαΐου 2012. Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που οι Έλληνες σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους και κατέκλυσαν τις πλατείες διαδηλώνοντας μαζικά και ειρηνικά ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας.
Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του κινήματος και δεκάδες Αγανακτισμένοι πολίτες έχουν επιστρέψει στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε πολλές άλλες πλατείες της χώρας.
Πάντω, λίγο πριν τις 21:00 άνοιξε η λεωφόρος Αμαλίας στο Σύνταγμα, η οποία παρέμεινε κλειστή για περίπου δύο ώρες.
Μπορεί οι πιέσεις του συστήματος, η καταστολή της Αστυνομίας, η πρωτόγνωρη βία που εξαπολύθηκε εναντίων των διαδηλωτών και μετέτρεψε την πλατεία σε πεδίο μάχης να διέλυσαν το κίνημα, η πλατεία Συντάγματος όμως «κρατήθηκε» και άφησε παρακαταθήκες: κοινωνική αλληλεγγύη, κινήματα κατά των χαρατσιών, πολλές νέες συνελεύσεις γειτονιών.
Ουσιαστικά, ο κόσμος συσπειρώθηκε εκ νέου και μετά τα κινήματα των πλατειών, δημιουργώντας κάποια νέα πρότυπα ζωής, εφαρμόζοντάς τα στην πράξη, όπως οι κοινωνικές κουζίνες, τα ανταλλακτικά παζάρια, τα Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το υπαίθριο ιατρείο πρώτων βοηθειών με εθελοντές γιατρούς και διασώστες της πλατείας Συντάγματος κ.ά.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών