Με τον δικό τους τρόπο απέδωσαν τιμές στην πρώτη ελληνική Belharra, τη φρεγάτα Κίμων, οι Ναυτικοί Δόκιμοι ενώ το νέο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κατευθυνόταν προς τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
Οι σπουδαστές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων παρατάχθηκαν μπροστά από τη σχολή τους, έβγαλαν τα πηλίκιά τους και φώναξαν «ζήτω το Έθνος» και «ζήτω το Πολεμικό Ναυτικό».
«Το μέλλον ενός ισχυρού Πολεμικού Ναυτικού. ⚓🇬🇷» ήταν η λεζάντα του βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο Instagram
Στο βίντεο του UPSTORIES φαίνονται δύο μικρότερα πλοία να έχουν στήσει μια υδάτινη αψίδα θριάμβου για την... άρτι αφιχθείσα φρεγάτα «Κίμων» με εντυπωσιακού πίδακες νερού. Η φουτουριστική όψη της Belharra είναι κυριολεκτικά καθηλωτική, καθώς το μέγεθός της και μόνο προκαλεί δέος.
Μάλιστα, το βίντεο έχει ντυθεί με το εμβατήριο «Ο Ναύτης του Αιγαίου», προσδίδοντας ακόμη πιο πατριωτική χροιά στην έλευση της Belharra.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!