Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη το Σάββατο ένας 48χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία από τις αλβανικές αρχές για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, οι οποίοι τον εντόπισαν μέσα στον χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ερυθράς αγγελίας, ο 48χρονος φέρεται ότι τον Ιούνιο του 2008 παρέδωσε σε άλλο άτομο συσκευασίες που περιείχαν πάνω από 3 κιλά κάνναβης και 290 γραμμάρια κοκαΐνης, με σκοπό τη διακίνησή τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.