Προφυλακίστηκε ο 24χρονος που μαχαίρωσε τον 37χρονο στο Περιστέρι - «Ηταν η κακιά στιγμή» είπε στον ανακριτή

Προφυλακίστηκε ο 24χρονος που μαχαίρωσε τον 37χρονο στο Περιστέρι - «Ηταν η κακιά στιγμή» είπε στον ανακριτή

Διαπληκτίστηκαν έντονα και τον μαχαίρωσε, όπως δήλωσε ο 24χρονος στις αρχές

Προφυλακίστηκε ο 24χρονος που μαχαίρωσε τον 37χρονο στο Περιστέρι -  «Ηταν η κακιά στιγμή» είπε στον ανακριτή
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 24χρονος άνδρας ο οποίος μαχαίρωσε έναν 37χρονο βουλγαρικής καταγωγής έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Περιστέρι. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Σε βάρος του κατηγορούμενου η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σήμερα, ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε διαφωνίες με το θύμα και πως εκείνο το βράδυ είχε πάει να τον βρει για να λύσουν τη διαφορά. Όμως - όπως φέρεται να είπε - διαπληκτίστηκαν έντονα και τον μαχαίρωσε.

«Ζητώ συγγνώμη, ήταν η κακιά στιγμή», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή και αμέσως μετά πήρε το δρόμο για τις φυλακές.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης