Άγρια, όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες, ήταν η δολοφονία του 40χρονου Αφγανού εργάτη τον οποίο βρήκε νεκρό ο εργοδότης του στη Νάουσα της Πάρου.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 40χρονος είχε δεχθεί περισσότερες από 15 μαχαιριές τόσο στο μπροστινό (θώρακας) όσο και στο πίσω μέρος του σώματός του (πλάτη και πλευρά).
Η εκτίμηση είναι ότι τον 40χρονο από το Αφγανιστάν τον σκότωσαν στο κρεβάτι στο οποίο τον βρήκε νεκρό ο εργοδότης του σήμερα το πρωί.
Οι αστυνομικοί είδαν, επίσης, ότι η πόρτα του σπιτιού του Αφγανού δεν έφερε σημάδια παραβίασης, στοιχείο που μπορεί να δείχνει ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός στο θύμα.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν τον αναζήτησε ο εργοδότης του καθώς ο Αφγανός ήταν προγραμματισμένο να πάει για κάποια δουλειά.
Στις έρευνες στην Πάρο συνδράμει και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 40χρονος έχασε τη ζωή του.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς