Άγρια, όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες, ήταν η δολοφονία του 40χρονου Αφγανού εργάτη τον οποίο βρήκε νεκρό ο εργοδότης του στη Νάουσα της Πάρου.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 40χρονος είχε δεχθεί περισσότερες από 15 μαχαιριές τόσο στο μπροστινό (θώρακας) όσο και στο πίσω μέρος του σώματός του (πλάτη και πλευρά).
Η εκτίμηση είναι ότι τον 40χρονο από το Αφγανιστάν τον σκότωσαν στο κρεβάτι στο οποίο τον βρήκε νεκρό ο εργοδότης του σήμερα το πρωί.
Οι αστυνομικοί είδαν, επίσης, ότι η πόρτα του σπιτιού του Αφγανού δεν έφερε σημάδια παραβίασης, στοιχείο που μπορεί να δείχνει ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός στο θύμα.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν τον αναζήτησε ο εργοδότης του καθώς ο Αφγανός ήταν προγραμματισμένο να πάει για κάποια δουλειά.
Στις έρευνες στην Πάρο συνδράμει και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 40χρονος έχασε τη ζωή του.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.