Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε η αμαξοστοιχία 1953, η οποία αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη στις 07:30 με προορισμό τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στις 07:42 στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σίνδου.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, στο σημείο μετέβη επιβατάμαξα για την παραλαβή των 36 επιβατών, οι οποίοι συνέχισαν το δρομολόγιό τους με καθυστέρηση 59 λεπτών.
«Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των επιβατών», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, η οποία διερευνά τα αίτια της βλάβης.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.