Φωτογραφίες από τα εκρηκτικά που εντοπίστηκαν μέσα σε σακίδιο στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις συσκευασίες C4 καθώς και μία συσκευασία με βραδύκαυστο φυτίλι.
Τα ευρήματα παρελήφθησαν από στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ στις έρευνες της Αστυνομίας συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ο εντοπισμός τους έγινε μετά από τηλεφώνημα μίας γυναίκας στις Αρχές η οποία έτυχε να περνά από το σημείο και να δει το σακίδιο με τα εκρηκτικά.
Κοντά σε αυτό βρισκόταν και ένας άνδρας ο οποίος απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής περισσότερα γνωστά για αυτό.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.