Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής για φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Πόκα στο Κορωπί, πλησίον της Λεωφόρου Μαρκοπούλου.
Η φωτιά , η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, καίει ξερά χόρτα, πεύκα και πουρνάρια, ενώ γύρω γύρω υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη για να αποτραπεί η εξάπλωση της φωτιάς, καθώς επιχειρούν 52 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα, 13 οχήματα και δύο ελικόπτερα.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.