Νεκρός ο 75χρονος που αναζητούσαν στη Χαλκιδική - Εντοπίστηκε σε χαράδρα σε περιοχή της Κασσάνδρας
Ο θάνατος του προκλήθηκε από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε
Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση αναζήτησης ενός 75χρονου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική καθώς βρέθηκε νεκρός μετά από ανατροπή του τρακτέρ του σε ρέμα βάθους 15 μ. κοντά στα χωράφια του στη Φούρκα.
Ο 75χρονος είχε πάει το απόγευμα της Κυριακής σε χωράφι για εργασίες, ωστόσο το βράδυ δεν επέστρεψε στο σπίτι του, γεγονός που ανησύχησε τους συγγενείς του.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας από συγγενή του 75χρονου η εξαφάνισή του και ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και μέλη της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Ο 75χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο μετά τις 5 σήμερα το πρωί.
Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Έρευνα για το δυστύχημα διεξάγει το Α.Τ. Κασσάνδρας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.