Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην περιοχή της παραλίας Βούλας Αττικής, όταν ταχύπλοο σκάφος προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών επιβαινόντων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος επέβαιναν ένας 55χρονος άνδρας και μία 60χρονη γυναίκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τη σφοδρή πρόσκρουση. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την αρμόδια λιμενική αρχή.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.