Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μηχανής, πατέρα τριών παιδιών σημειώθηκε στα Τρίκαλα.
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Πύλης, στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο 40χρονος αναβάτης που έχασε τη ζωή του ήταν οπυροσβέστης, Σάκης Βαρσάμης, η σύζυγος του οποίου ήταν και αυτή πυροσβέστης..
Κατά την ίδια πηγή, το τροχαίο συνέβη όταν ο αναβάτης της μηχανής προσέκρουσε σε μεταλλικό διαχωριστικό στην προσπάθειά του να αποφύγει γυναίκα σε ποδήλατο που επιχείρησε να στρίψει αριστερά.
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).