'Άγρια κακοποίηση υπέστη σκύλοςστο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, ο οποίος υπέστη άγρια κακοποίηση, με τους κτηνιάτρους να εντοπίζουν στο σώμα του μέχρι και σκάγια από όπλο.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr, η μικρόσωμη σκυλίτσα, βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη, με τα κόκκαλα στο ένα της πόδι να είναι κυριολεκτικά θρυμματισμένα, ενώ στο άλλο πόδι το κόκκαλο φαίνεται εκτεθειμένο.
Παράλληλα, στο σώμα της βρέθηκαν και σκάγια, τα οποία επιβεβαιώνουν πυροβολισμό.
Ο δράστης της ακραίας κτηνωδίας παραμένει άγνωστος, τη στιγμή που η δίχρονη σκυλίτσα, με τρία πόδια πλέον, δίνει μάχη για την υγεία της.
Κλείσιμο
Μέσα από σχετική ανάρτηση, γίνεται και έκκληση για επιθέματα, γάζες, betadine scrub και famactive silver spray.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.