Μήνυμα για βόμβα στη Βουλή απεστάλη μέσω του 112 για βόμβα στη Βουλή περίπου στις 8.30 το βράδυ της Τρίτης. Το απειλητικό μήνυμα έφτασε στο 112 χωρίς να δοθεί χρονικό περιθώριο για έκρηξη. Αμέσως κινητοποιήθηκε μηχανισμός ελέγχου, πυροσβεστικά οχήματα και ειδικά εκπαιδευμένος για την ανίχνευση εκρηκτικών σκύλος ελέγχει ήδη τους χώρους του κοινοβουλίου. Ο συναγερμός έληξε μισή ώρα αργότερα , αφού ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο.
Στο σημείο έσπευσαν τα ΤΕΕΜ. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που μήνυμα προειδοποίησης για εκρηκτικό μηχανισμό αποστέλλεται στο 112.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.