Κίνηση στους δρόμους τώρα live - Απεργία 9 Απριλίου: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Κηφισός, κλειστό το κέντρο της Αθήνας
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους - Ουρά χιλιομέτρων στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού, οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της Μεταμόρφωσης και καταλήγουν στο Αιγάλεω
Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων από ΓΣΕΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης γενικής απεργίας. Σύμφωνα με την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Σταδίου, Πανεπιστήμιου και Αιόλου.
Στον Κηφισό η κατάσταση είναι δύσκολη και στα δύο ρεύματα. Οι καθυστερήσεις στο ρεύμα καθόδου ξεκινούν από το ύψος της Μεταμόρφωσης και καταλήγουν μέχρι το ύψος της Πέτρου Ράλλη, ενώ στο ρεύμα ανόδου ο χάρτης είναι επίσης στο «κόκκινο» (από Ιερά Οδό μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια).
Δύσκολη για τους οδηγούς και η λεωφόρος Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τον Ασπρόπυργο αλλά και στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά.
Στο κέντρο της Αθήνας, δύσκολα μπορεί να βρει κανείς έναν δρόμο που να μην υπάρχει μποτιλιάρισμα, αλλά τα σημαντικότερα προβλήματα είναι στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, τον Ευαγγελισμό, το Μέγαρο Μουσικής και το Νέο Κόσμο.
Δείτε liveτην κίνηση στους δρόμους ζωντανά, όπως καταγράφεται από το Δελτίο Κυκλοφορίας της Αστυνομίας.
Καλύτερη είναι η εικόνα της κίνησης στην Παραλιακή.
Η κίνηση τώρα στην Αττική Οδό
Κλείσιμο
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο). https://t.co/pDncf012R1
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.