Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισαςνοσηλεύεται ο 9χρονος που το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3) πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι ενώ ήταν στο σχολείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο 36ο Δημοτικό Σχολείο, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και οι εκπαιδευτικοί κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προτού το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Εκεί, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών