Σε πρόστιμα συνολικού ύψους 100.750 ευρώ, σύλληψη ενός ατόμου και καταστροφή 8.211 τεμαχίων απομιμητικών προϊόντων οδήγησαν οι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑσε παράνομες αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στελέχη της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), του υπουργείου Ανάπτυξης διενήργησαν χθες έλεγχους σε παράνομες αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας, σε συνέχεια αξιοποίησης πληροφοριών που προέκυψαν από ελέγχους που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα.
Εντοπίστηκαν 8.211 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας) τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 18 του Ν. 4712/20, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 100.750 ευρώ.
Επιπρόσθετα συνελήφθη ένας αλλοδαπός με τις κατηγορίες περί πλαστογραφίας εμπορικών σημάτων και απάτης, ο οποίος παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Όπως σημειώνουν από τη ΔΙΜΕΑ, οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.