Μαρία Καρυστιανού: Ήρθε η στιγμή να ζητήσουμε να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα μας
«Έχασα ό,τι πολυτιμότερο είχα και μόνο μέσα από αυτό τον πόνο μπορώ να διεκδικήσω τίμια για το ζωντανό παιδί μου ό,τι δεν διεκδίκησα για το χαμένο μου παιδί. Μια δίκαιη και άξια χώρα»
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, στο Πάντειο Πανεπστήμιο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών μίλησε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία, μεταξύ άλλων, είπε «ήρθε η στιγμή να ζητήσουμε να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα μας».
«Έχασα ό,τι πολυτιμότερο είχα και μόνο μέσα από αυτό τον πόνο μπορώ να διεκδικήσω τίμια για το ζωντανό παιδί μου ό,τι δεν διεκδίκησα για το χαμένο μου παιδί. Μια δίκαιη και άξια χώρα» είπε ακόμα η κυρία Καρυστιανού.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8ejey95jlmx)
Όπως σημείωσε «μας κινητοποίησε η τολμηρή ψυχή μας, είμαστε ηθικοί και ενάρετοι μας ταιριάζει να ζούμε σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον».
«Ζούμε τη μεγαλύτερη υγιή κοινωνική αντίδραση, που μέσα από την ανάγκη των Ελλήνων για αλήθεια, οξυγόνο και φως, ζητά επίμονα ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Και αυτή, η αληθινή δικαιοσύνη θα στείλει τους ενόχους ακριβώς εκεί που πρέπει. Στο πιο βαθύ μπουντρούμι» είπε ακόμα η κυρία Καρυστιανού.
Δείτε όλη την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.